Cookie- og Privatlivspolitik

The Weight of Elephants

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
06.06.2013
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Weight of Elephants
|

'The Weight of Water' handler om den 11-årige Adrian, en følsom og ensom dreng, der lever sammen med sin bedstemor og psykisk syge onkel i en lille newzealandsk by, som moderen forlod for år tilbage.

Heller ikke skolen giver Adrian den tryghed, han mangler, og hans bedste ven dropper ham til fordel for skolens seje drenge. Adrians onkel opfører sig desuden mere og mere underligt, men da en ny familie flytter ind ved siden af, danner han en form for venskab med den jævnaldrende Nicole - en vild og særpræget pige med en mystisk fortid.

Den delvist danskproducerede 'The Weight of Elephants' blev første gang vist på årets Berlinale, hvor den deltog i Forum-serien. 

'The Weight of Elephants' er instrueret af Daniel Borgman, der blev født i New Zeland i 1981, men som har fået sin filmiske uddannelse i Danmark, hvor han også er bosat.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.1
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Følsomheden i de mange sorte nuancer er til stede og formidlingen af katastroferne er blid, hvilket gør, at oplevelsen i biografen ikke er ubærlig, selv om historien er forstemmende." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "... der er mange fine enkeltscener undervejs. Men fortællingen er ganske enkelt for stillestående til for alvor at fænge, og den underspillede tone ender derfor med at blive en svaghed frem for en styrke." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Det er spillet imellem de to børn, der gør 'The Weight of Elephants' til noget særligt," (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Filmens hjerte bløder for drengen. [...] Man vil sikkert lancere 'The Weight of Elephants' som en ungdomsfilm. Det er dog de voksne tilskuere, som for alvor har udbytte af at se den." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Allanuser/31087

Jeg så filmen igår og synes det var en rigtig god film.

De formår at fange et barns ensomhed og skrøbelighed så man virkelig føler en form for empati.

En meget følsom film om ensomhed.

Dog vil jeg efter man har set filmen opfordre folk til at læse den bog som filmen er bygget på, nemlig Sonya Harnetts: Of a Boy... Så får man et lidt dybere indblik i universet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.