Cookie- og Privatlivspolitik

The Way of the Dragon (1972)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
12.11.2018
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Meng long guo jiang
|

Actionfilmen 'The Way of the Dragon' er en klassisk Bruce Lee-film om Tang "Dragon" Lung, der skal hjælpe sin familie i Italien imod nogle brutale gangstere, som chikanerer dem. 

Hvad gangsterne ikke havde regnet med er, at Dragon er en ubesejret kampsportudøver, der ikke stopper, før hans familie er i sikkerhed.

'The Way of the Dragon', der på dansk blev kendt som 'Dragen slår til igen', har Bruce Lee i både hovedrollen og instruktørstolen. Den legendariske martial arts-stjerne nåede inden sin død som 32-årig at slå igennem i adskillige Hong Kong-actionfilm, ligesom Hollywood-debuten Enter the Dragon blev en succes.

Bruce Lees nok mest kendte kampscene er dog fra 'The Way of the Dragon', hvor han udfordres af den amerikanske mester, Colt, spillet af ingen ringere end Chuck Norris.

Filmen vises i en ny, digital kopi. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.9
0

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Og Chuck Norris legende status stammer ikke fra denne film, alligevel sniger jeg mig op på 3 stjerner af ren nostalgi - og i respekt for den betydning Bruce Lee har haft for filmindustrien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.