Cookie- og Privatlivspolitik

The Warrior's Way

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Warrior's Way
|
I 'The Warrior's Way' mødes østen og vesten i en blanding af amerikansk western og asiatisk samurai-film.

Vi befinder os i det 19 århundrede. En mægtig kriger ved navn Yang (Jang Dong-gun) bliver beordret til at myrde det sidste medlem i en fjendtlig klan, som viser sig blot at være en baby.

Han afviser missionen og flygter med barnet til en forfalden by i det amerikanske vesten. Han fjender finder frem til ham, og han må flygte for at beskytte barnet og hans nye kammerater, Ron, byens drukkenbold, og Lynn, som begge har en tragisk fortid.

’The Warrior’s Way’ er en blanding af western og asiatisk samuraifilm. Den har Hollywood-stjernerne Geoffrey Rush (Pirates of the Caribbean-filmene) og Kate Bosworth (Superman Returns) på rollelisten, og filmen er produceret af en af mændene bag Ringenes Herre-trilogien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Efter anmeldelsen føler jeg mig selv som en nådesløs ninja, der har fileteret en farlig fjende. Jeg har dog ladet én stjerne stå på avispapiret til dig, som trodser min advarsel. Så kan du selv kaste den i panden på filmens distributør eller biografejeren." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... skuespillerne har åbenlyst hygget sig gevaldigt, og glimtet i øjet gør de mange blodsudgydelser noget nemmere at kapere. Især en heftig maskingeværsekvens er en regulær tour de force i akrobatisk action." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Kate Bosworth overspiller, Dong-gun Jang underspiller, men der er ikke rigtig noget, der for alvor spiller." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en fuldstændig hovedløs blanding af spaghetti- og nuddel-western, hvor den gensidige inspiration mellem Kurosawa og Leone her langt hinsides Tarantino's 'Kill Bill' omsider løber fuldstændig tør for tørt krudt og charme." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

sværd og kugler - og en ikonisk skurk, med maske. Storslåede farverige scenerier. What's not to like. Kammer dog lidt over i brug af martial arts på et tidspunkt. Men japansk samurai kultur og amerikanske westerns har længe haft en symbiose. Og her tages skridtet fuldt ud i et herligt mix.

Jeppe Emiel ;)

Jeg så den på fil ;) men ØHJ trist :(

Andréuser/907710

Den her film har intet at byde på.. top 10 over mest røvsyge film til dato! glem den her medmindre i vil spilde jeres tid.. og det er uden pis!! hyg

Glenuser/262802

Vi er virkelig bagefter her i danmark, helt ærligt den er allerede på dvd, hvis de havde ventet lidt endnu var den da også kommet på dvd herhjemme, så kunne de have solgt en dvd sammen med billetten :)

Maiuser/536333

seriøst den er jo kommet på dvd i udlandet og har bestilt den hjem xD hvorfor skal vi i Danmark vente så længe her hjemme!

Steen

Super Cool - Jeg troede ellers ikke at den kom i Biffen her hjemme - Men den er Super Fed (og flot filmet) - Så dejligt at der endelig kommer en Asiasisk (Kung-Fu) Film i Biffen..
Så mangler vi bare at De tager sig sammen og viser "Ip Man" 1+2 :-)

Thomas

Den kunne de godt have vist i en dansk biograf. :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.