Cookie- og Privatlivspolitik

The Village

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.09.2004
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Village
|

I 'The Village' bor 60 mennesker i landsbyen Covington, Pennsylvania. Den fredelige by er omkranset af en smuk skov, hvor sære væsener, ingen endnu har set, lever.

En enkel, men livsvigtig aftale er indgået med skov-væsnerne: Bliv fra vores landby, så bliver vi fra jeres skov!

Lucius vil det anderledes. Han hader at være belejret af træer og bevæger sig ind i skoven, for at lede efter noget, ingen kender. Kort efter er Covington under angreb. Blodet flyder i den lille by, for Lucius har brudt aftalen, og nu er Covingtons indbyggere fanget med blodtørstige væsner på alle sider.

'The Village' blev set af 70.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Efter min mening M. Night Shyamalans klart bedste film. Det er en perfekt blanding af stemningsfuld drama, gys og en eminent skare af dygtige karakterskuespillere. Jeg var blown away første gang jeg så den. Men den er bestemt også flere gensyn værd.

Wayne

end god - man gætter hurtigt hemmeligheden. Dog skabes en stemningsfuld verden, og skuespillet fungerer.

charlotte1319

Jeg opdagede ikke plottet førend alt blev afsløret!
Den bevæger sig på kanten af noget science fiction, hvilket ikke er min smag, men at man troværdigt kan skildre den frygt der kan opbygges i folk ved at fortælle den samme historie og løbende bygge troværdige elementer ind i den, det holdt mig alligevel fangen.

Det drager også paralel til hvor let det er at dømme folk, men hvis ikke "man" tilføres viden, har respekt fra andre og en god portion nysgerrighed på livet, så står det stille for en, uanset.

Jeff

Shyamalan just doesn’t know how to make a good movie. I worked out the “twist” inside 15 minutes and was pretty much bored the rest of the way through.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.