Cookie- og Privatlivspolitik

The Unholy

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har i mange scener en yderst ildevarslende stemning og indeholder scener med voldsomme ulykker, trusler, overfald, brande og drab. I flere af disse scener optræder pludseligt og overraskende og med brug af markante gysereffekter et overnaturligt ondt væsen, der skaber rædsel og panik. Da flere af scenerne desuden er længerevarende, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Unholy
|
The Unholy plakat

Gyserfilmen 'The Unholy' følger en ung kvinde, der efter øjensynligt at være blevet besøgt af selveste Jomfru Maria, nu kan udføre mirakler.

Dette bliver starten på, at en lang række mennesker opsøger hende for at få syn for sagn, hvad angår hendes pludselige nye evner.

Det viser sig dog, at det måske ikke kun er det gode, som er på færde. For måske der også gemmer sig noget ondt i skyggerne.
 
'The Unholy' kan siges at være en såkaldt religiøs gyser, hvor man bl.a. også kan nævne klassikere som The Exorcist og The Omen samt den nyere Saint Maud.

Filmen er produceret af Sam Raimi, der brød igennem med Evil Dead og senere har stået bag en lang række af populære gysere, mens hovedrollen spilles af Jeffery Dean Morgan, der er kendt som Negan i zombieserien 'The Walking Dead'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.1
1

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Soundvenue

    "Mysteriet er forudsigeligt og uinteressant, karakterudviklingen ufortjent og chokeffekterne ineffektive. Til gengæld har filmen en papudskåret fake news-morale, som selv Donald Trump ville fange." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Kan det virkelig passe, at denne film ikke kommer til at være i noget andet end Atlas i KBH området? Det er satme trist og en ommer! Havde glædet mig sådan, men foretrækker Fields.

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Yasmin,
Der er nu sat billetter til salg til biografer over hele Danmark :)
God fornøjelse!
/Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.