Cookie- og Privatlivspolitik

The Unbearable Weight of Massive Talent

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og actionpræget grundstemning. Den indeholder adskillige scener med overfald, bortførsler, slagsmål og skudvekslinger. Da de voldsomme situationer imidlertid forløses humoristisk og ikke er blodigt udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.04.2022
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Unbearable Weight of Massive Talent
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Unbearable Weight of Massive Talent plakat

Action-komedien 'The Unbearable Weight of Massive Talent' handler om skuespilleren Nicolas Cage, der i filmen spilles af netop Nicolas Cage.

Her er altså tale om en selvbevidst film, der leger med forholdet mellem virkelighedens Cage og så filmens version af legenden. I filmen refereres der på den måde til et væld af Cage-film, så som Face/Off, Con Air og Wild at Heart.

Vi møder i filmen Nick Cage, der - ikke ulig virkelighedens skuespiller - har problemer med karrieren og økonomien.

Derfor vælger han modvilligt at takke ja til tilbuddet om en million dollars for at være med til en fødselsdag hos en af sine superfans, den spanske rigmand Javi Gutierrez.

Snart udvikler besøget sig dog i en uventet retning, da det viser sig, at Javi bag sit venlige ydre er en brutal narkobaron. Cage bliver nu hyret af CIA til at sætte en kæp i hjulet for Javi og hans kriminelle foretagende.

'The Unbearable Weight of Massive Talent' blander humor med action i en metafilm, hvor Cage selvbevidst spiller på både fordomme om ham og virkelige situationer fra eget liv. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (65 votes)
4.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Syret kan man også roligt kalde action-komedien 'The Unbearable Weight of Massive Talent'. Her spiller Nicolas Cage ... Nicolas Cage. På forunderlig vis virker filmen som en amerikansk pendant til det danske 'Klovn'-univers." (Casper Hindse)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Selv i ringe film stråler [Nicolas Cage], og den nylige interesse handler mere om, at vi igen er ved at få øjnene op for hans enestående talent. Som han selvironisk minder sig selv om flere gange i filmen: "Jeg er tilbage – ikke at jeg nogensinde var væk."" (Frederik Hoff)

 • Filmland P1

  "Skæg idé osv. Anderledes. Men som actionfilm kommer ’The Unbearable...’ meget hurtigt til at ligne en James Bond-film med Roger Moore." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Nicolas Cage spiller sig selv i Tom Gormicans 'The Unbearable Weight of Massive Talent', der har sine underholdende øjeblikke, men desværre ikke får ret meget ud af sin ellers vittige præmis." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Nicolas Cage giver den gas som sig selv – eller noget, der ligner til forveksling – og det er en virkelig morsom idé. Vi får en skæg og livlig parodi på Hollywood, skuespillerkrukker og idoldyrkelse. Desværre kun i første halvdel." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Problemet med ’The Unbearable Weight of Massive Talent’ er paradoksalt nok, at der ikke er nok Nicolas Cage, efterhånden som anden og tredje akt forvandler filmen til en fjollet spionthriller, der mere ligner en uoriginal genrespoof end en showcase for Cage." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Nicolas Cage er i sit es som Nick Cage i den ultimative Nicolas Cage-film, der spidder Hollywoods selvoptagethed og hylder kamæleonskuespillerens mangesidede talent." (Jakob Freudendal)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune

Hvis du køber ind på hist, er dette en film der både overrasker og fornøjer

Emil

The Unbearable Weight Of Massive Talent: På nogle måder minder dette mig om Being John Malkovich, men det er ikke så opsigtsvækkende, og de finder en anden måde at komme ind i Nicks hoved. Cage sender tydeligvis sig selv op, mens han tygger sceneriet i sig og prøver at overbevise en instruktør om at give ham en rolle.

asd

Det er en film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.