Cookie- og Privatlivspolitik

The Trip to Spain

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
31.08.2017
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Trip to Spain
|

I komedien 'The Trip to Spain' har den britiske komiker og skuespiller Steve Coogan rundet det skarpe 50'er-hjørne, men han er stadig på jagt efter kærligheden.

Samtidig har hans gode ven, faste rejsepartner og normalt mindre succesfulde kollega, Rob, fået fuld fart på skuespillerkarrieren og familielivet.  

Alligevel lokker Steve sin velmenende rival med på endnu et roadtrip i forbindelse med sin nye tv-serie, hvor der skal spises, drikkes og dystes i kunsten at fortælle vittigheder. Denne gang i Spanien.

'The Trip to Spain' er den tredje film i rækken om Englands svar på Frank Hvam og Casper Christensen.

Første film var The Trip fra 2010 og var i realiteten en tv-serie, der blev klippet om til spillefilmslængde. Efterfølgeren The Trip to Italy havde ligeledes vin på menuen, og alle tre komedier er instrueret af trioens sidste mand, Michael Winterbottom, der også stod bag 'Tristram Shandy'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.6
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Trip to Spain' er komedie, kammerspil på farten [...] en god instruktør og to morsomme mænd. Det er mere end nok til et to timer langt grin." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Filmland P1

  "... Steve og Rob [er] fantastisk selskab, dannet, belæst, fuld af bid og vid, uanset om de taler om popschlageren 'Windmills of Your Mind’, om dinosaurer, om regn i Spanien, eller om børn og kvinder og muskler ..." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er urkomisk at se Steve Coogan [...] kravle op ad en skråning iført benrustning og flad metalhat for så ikke at kunne komme op på den hest, han skal posere på. Hjælp vil han ikke have. Det er herligt selvudleverende." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... deres konstante pingpong for mig er topformålet, [og] der er flere improviserede vittigheder og gennemspillede scener ..." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.