Cookie- og Privatlivspolitik

The Trip to Italy

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundtone, og den er fortalt i et roligt tempo baseret på dialog. I en enkelt scene drømmer en af hovedfigurerne, at han dræber en anden hovedfigur ved at skære ham i maven med en kniv, og man ser blodet flyde ud af en stor flænge. Da denne scene er kortvarig, uden sammenhæng med den øvrige handling, og da filmen ellers er rolig og humoristisk, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
09.10.2014
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Trip to Italy
|

Filmen 'The Trip to Italy' handler om de britiske skuespillere Steve Coogan og Rob Brydon.

De er gode venner, rivaler og først og fremmest komikere, hvilket kom til skue for fire år siden, da makkerparret kørte de engelske landeveje tynde for at anmelde mad for The Observer.

Nu har selvsamme avis bestilt endnu et road trip, og denne gang går turen til Italien, hvor det kræsne makkerpar skal indtage måltider på seks forskellige velansete restauranter, mens de fører løsslupne samtaler over bordet. Missionen indebærer selvfølgelig også diverse turistattraktioner, analyser af tilværelsen samt flere møder med det andet køn.

’The Trip to Italy’ er fortsættelsen til The Trip, der startede som en BBC-serie, og som med stor succes blev klippet om til en film med premiere på Toronto Film Festival i 2010. Efterfølgeren er også oprindeligt en serie og har endnu engang instruktøren Michael Winterbottom bag kameraet til at fange de mange improvisationer.

Steve Coogan og Rob Brydon er selvsagt tilbage i centrum som de selvhøjtidelige berømtheder, der småskændes og parodierer sig igennem tilværelsens vigtige emner såsom mad, kvinder og ikke mindst dem selv. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det kræver kærlighed til filmreferencer, glæde ved det talte britiske ord og en vis interesse for god mad at hænge på hele vejen. Har man det, er der serveret store portioner hyggeligt vid og bid." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Komikken er krydret med dyb livsvisdom. Og 'The Trip to Italy' skal bare opleves." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] fordi d'herrer Coogan og Brydon rent faktisk er morsomme og er så åbenlyst karikerede versioner af sig selv, bliver det en ganske fornøjelig rejse, der indimellem også rammer under overfladen." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] Steve Coogan og Rob Brydon er fremragende selskab. De er de rejsefæller, som man - netop mand - vil nyde at være sammen med, uhøjtidelige, begavede, løsslupne og frem for alt skidesjove. Der er meget, der med fordel kunne være strammet op i 'The Trip to Italy'. Men fremragende selskab, det er det." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] et vist kendskab til Coogan og Brydon er nødvendigt for at fange alle smagsnuancerne i de falske selvportrætter. Men så er det også både finurligt og fornøjeligt at være med på roadtrip i Italien." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Skøn at skue, appetitvækkende og til og med en smule tankevækkende. Se Italien og dø efter blæksprutter, frisk pasta og en flaske Barbaresco." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Filmens bedste scener er komiske og tragiske på samme tid, ganske som dramaets første grimasser. Begge mænd holder maskerne tæt. Winterbottom lægger snittet udmærket, men rejsen var nu sjovere som episoder i tv." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joanuser/529944

Kan godt lide Coogan pga. hans medvirken i 'Philomena', men 'The trip to Italy' var så kedeligt, indforstået og respektløst, at jeg gik efter en time. Holdt ud så længe i forventning om, at den blev bedre, men det blev den ikke... Skuffende og en 'waste of time'. Det smukke Italien fortjener bedre. Ærgerligt! Nogle gode billeder, så filmen får trods alt en enkelt stjerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.