Cookie- og Privatlivspolitik

The Transporter Refueled

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående aggressiv stemning. Der er talløse actionprægede scener med biljagter, forfølgelser og voldelige kampscener med slagsmål, samt kniv- og skuddrab. I en scene ses tre forkullede lig til obduktion. Imidlertid beksrives volden ikke udpenslet og de centrale personer virker handlekraftige og næsten usårlige. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.09.2015
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Transporter Refueled
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'The Transporter Refueled' handler om Frank Martin, der lever af at transportere pakker fra A til B uden at stille spørgsmål.

Da Franks far dukker op, begynder problemerne at rulle. En mystisk kvinde ved navn Anna, samt hendes tre medhjælpere, lokker transportøren til at hjælpe med århundredes bankkup.

Nu må Frank tage alle sine færdigheder udi kampsport, skydevåben og hurtige biler i brug, for snart har den russiske mafia fået færten af dem.

'The Transporter Refueled' er et reboot af filmene med Jason Statham, denne gang instrueret af manden bag Brick Mansions, og med Ed Skrein i hovedrollen som den hårdtslående Frank Martin.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.1
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "...man må lade filmen, at dens slagsmålsscener er nydeligt koreograferede, og besidder en humor der ellers er fraværende i filmen." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "...ligner mest af alt en kikset blanding af en Audi-reklame og en Justin Timberlake-video." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Filmen er i det hele taget et mærkværdigt gadekryds mellem Mr. Bean og en discount-James Bond, og på trods af vellykkede sekvenser med smadrede politibiler, bliver det pænt 'nej tak' herfra." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Den får kun en stjerne, fordi vi ikke giver nul stjerner i nærværende udgivelse. Men den er faktisk ikke engang blækket på avispapiret værd." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[Ed Skrein er] mere drenget, om end frisk fra fitness, og endnu mindre end forgængeren kandiderer Skrein til humoristmedaljen." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Egentlig burde denne film ikke have hverken anmeldelse eller stjerne, men læs dette som en advarsel snarere end en anbefaling. Transporter-filmene blev dårligere og dårligere for hvert skud på stammen, så ringe at selv Jason Statham valgte at sige stop efter tre styks. Dette forsøg på et reboot af serien er mere en 4'er end en ny 1'er - hvis du forstår...
'Refueled' er total latterlig, ja flere steder så ufrivillig morsom, at det burde give den en stjerne mere - men nej! Dette er en halvanden time lang reklamefilm for Evian, Nespresso, Apple og selvfølgelig først og fremmest Audi.
Plottet er lige til at lukke op og skide i. At kalde karaktererne i filmen for papfigurer, er faktisk en hån imod et ellers udmærket emballageprodukt. De består for det meste af ukendte europæiske "skuespillere" der kæmper en brav kamp for at fremsige deres replikker på et forståeligt engelsk. Hovedrollen, den nye chauffør, spilles af Ed Skrein, han har hverken den charme eller karisma Statham havde. Han råder over to måder at fremsige sine replikker, enten hvisker eller hvæser han. Desværre har han heller ikke Stathams opfindsomme kampteknik. Hans far spilles hjælpeløst af Ray Stevenson, der ikke bare én, men hele to gange kidnappes af filmens skurke, selvom vi får at vide at han er en tidligere mesterspion.
Og den enlige stjerne? Den går til den virkelig lækre Audi S8, der i filmen er udstyret med en speciel lakering, der gør at den er umulig at bule, ridse eller gøre beskidt, uanset hvor meget lort man tvinger den igennem. Sådan en bil ville jeg gerne have.

Johnny

Man må sige hvis man har set de andre 3 Transporterfilm med Jason Statham, må jeg sige det eneste positive jeg kan komme med 2 fede biler Audi søde piger og så action med Transporter Refueled man kan bare håbe at det er den sidste Transporterfilm for man skal lede længe for en gang hø spild af penge .

heino

en helt vildt god film,der vil stå som en milepæl i action-genren

GiwizZeni

LOL!!! Den kommentar er jo priceless!
Men du narrer mig ikke. Din vurdering af filmen til NUL stjerner, afslører jo din ærlige mening, din lille gavtyv!
'The Transporter Refueled' vil stå som en gravsten over Transporter-franchisen.

joan

Den kan klart anbefales

joan

Rigtig god action film....

Adam

Man skal ikke lave noget om der ikke fejler noget. Jason Statham er Frank Martin,

Wayne

Allerede fra traileren kan man konstatere at Ed Skrein ikke er ny Jason Statham - han har slet ikke den coolness.

Nadia

der er ingen der kan erstatte Jason Statham

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.