Cookie- og Privatlivspolitik

The Tragedy of Macbeth

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, mørk og dramatisk grundstemning. Den indeholder flere scener med brutale knivdrab og scener, hvor man ser uhyggelige, hekselignende væsener. Da fortællingen udspiller sig i en svært identificerbar verden, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
16.01.2022
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Tragedy of Macbeth
|
Billetter

Det historiske drama 'The Tragedy of Macbeth' handler om en skotsk adelsmand, der lader sig overbevise af tre hekse om, at han bliver Skotlands næste konge.

Filmen er baseret på den kendte skuespil af William Shakespeare, som tidligere er blevet filmatiseret med Michael Fassbender i Macbeth.

'The Tragedy of Macbeth' er skrevet og instrueret af Joel Coen (Fargo), mens de Oscar-vindende skuespillere Denzel Washington (Training Day) og Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) spiller filmens hovedroller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.3
4.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Instruktør Joel Coen og altid forrygende Frances McDormand kaster sig over en af historiens største tragedier, uden at nødvendigheden står lysende klart." (Leslie Felperin)

  • Filmland P1

    "I det hele taget er 'The Tragedy of Macbeth' præcis så gennemført og imponerende et stykke filmhåndværk, som man kan forvente af instruktøren bag film som 'Fargo', 'The Big Lebowski' og 'Inside Llewyn Davies'. Alt sidder i skabet med præcision, elegant rytmik og detaljerigdom." (Per Juul Carlsen)

  • Soundvenue

    "Med sin visuelle originalitet og fremragende skuespilpræstationer er Joel Coens 'The Tragedy of Macbeth' en af de bedste Shakespeare-filmatiseringer overhovedet." (Kristoffer Grønbæk)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter