Cookie- og Privatlivspolitik

The Town

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.10.2010
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Town
|

I thrilleren 'The Town' forsøger en tyv at finde tid til et kærlighedsliv.

Ben Affleck spiller den kyniske og samvittighedsløse Doug MacRay, der røver banker med sin bande. Men da de under et røveri kidnapper bankbestyreren Claire Keesey, bliver situationen kompliceret.

Banden lader den skrækslagne Claire slippe uskadt væk, men hun ved, at de kender hendes navn og adresse. Dog aner hun ikke uråd, da hun møder Doug og indleder et forhold til ham – uden at vide, at han var lederen af hendes kidnappere.

’The Town’ er med bl.a. Rebecca Hall (’Vicky Cristina Barcelona’), Jeremy Renner (’The Hurt Locker’) og Jon Hamm (tv-serien ‘Mad Men’).

Ben Affleck, der stod bag 'Gone Baby Gone', er tilbage i såvel instruktørstolen som i filmens hovedrolle. Jeremy Renner er Oscar-nomineret for Bedste mandlige birolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (421 votes)
4.6
3.7

Instruktør

Relaterede nyheder

Ben Affleck vender tilbage efter successen med 'Gone Baby, Gone' (2007)
10 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Town' er trods en klichépræget forklaring på Dougs kriminelle karriere en kompetent fortalt og dundrende dynamisk kriminalfilm med rimelig moralsk og psykologisk substans." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Som thriller er filmen absolut gedigen... mere drevet frem af spændende karakterer end påklistret action... Der ligger stof til et dybere drama her, men Affleck skraber kun i overfladen." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... denne trivielle forbryder-spændingsfilm, der veksler mellem at slæbe sig af sted og banke vilde kamp- og forfølgelsesscener i hovedet på os... Plottet er utroværdigt, men filmen er spækket med fremragende skuespillere – altså i birollerne!" (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den patetiske slutning, den megen effektive, men unødige action og ikke mindst Afflecks irriterende karakter kan ikke helt skjule, at 'The Town' har kimen i sig til en god film." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Spændingsmotoren snurrer veloplagt og tilpas uforudsigeligt... en film, hvis lækre billedside og mange skarpe skuespillere har det med at skygge for den moralske fabel nedenunder." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det lykkes ikke helt at splejse socialkritik med røverfilm, sammenflette kærlighed med action og suspense, eller at fordømme kriminaliteten og samtidig forsvare de unge... Alligevel overbeviser filmen i lange passager... " (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Både Ben Affleck og især Jeremy Renner spiller virkelig godt i denne drengerøvsfilm, hvor selv piger også kan være med.

Fed film.

Sylvester

det er den sgu

Katja

Den fangede mig slet ikke.. og hvis den havde nogle intentioner om at sørge for, jeg fik sympati med Afflecks karakter, ja så lykkedes det ikke..

JB007

Rigtig god film, med en masse fede action scener i

Andreas

Egentlig skulle det bare være en hygge film jeg lige kunne se på en kedelig søndag aften, men den endte med at bliver en overraskelse for den var fremragende!
Ben Affleck viser hvor god en instruktør og faktisk også skuespiller (for han gør det nu meget godt synes jeg), han egentlig er.
Jeremy Renner som jeg personligt rigtigt godt kan lide som skuespiller, synes jeg også gør det fremragende. Han blev jo også nomineret til en oscar, for hans præstation og no wonder!
Jeg fik i hvert fald konstateret, at det er en film der er meget mere end bare en hyggelig søndags film!
:-)

Frank

God film

Magnususer/919147

Så den ikke færdig. ZZzzz..

Frk. Zamora

Sidst jeg så Ben Affleck var i Pearl Harbor tilbage i 2001, hvilket er en film jeg godt kan lide, men der skulle gå 9 år før jeg igen så ham på film. Godtnok har han været med i mange film siden Pearl Harbor, men det har ikke rigtig være nogle film jeg har haft interesse i at se.

The Town er en gribende, spændende og ret fed film. Den viser et godt billede af, hvordan bankrøverier kan foregå og man ikke lade være med at tænke, hvordan det ville være, hvis man selv var indblandet i et.

Ben Affleck, som selv står bag instruktørrollen spiller rigtig godt og han er bedre end først forventet.

Selvom de fleste medier herhjemme 'kun' har givet The Town 3-4 stjerner, så har den alligevel fået 8,0 på IMDB.com, så The Town var en film jeg måtte se, derfor vælger jeg at give den 5 stjerner, da jeg synes det en rigtig fed film, jeg kan anbefale til andre.

Mortenuser/926743

Ben A. Er en fantastisk skuespiller.. Jeg blev grebet af denne film. Den fortælling der er i filmen. Er rigtig god! Det er bestemt værd og se!

Sanne

Jeg var godt underholdt da jeg så the town. Ben Affleck gør det godt i rollen som kriminel, og det er altid gribende når film formår at få en til at holde med alle de kriminelle. Dette var tilfældet i denne film. Man ønsker de klarer det, om de gør må man se filmen for at finde ud af. Der er sideløbende i filmens handling en fin lille kærligheds historie og den er ligeså gribende som resten af filmens handling. Der er desuden nogle intressante film vinkler og måder at sætte filmen op på. Se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.