Cookie- og Privatlivspolitik

Thor: Ragnarok

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.10.2017
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor: Ragnarok
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|
Thor: Ragnarok plakat

Filmen 'Thor: Ragnarok' er den tredje solofilm om Marvels tordengud efter Thor: The Dark World.

Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok.

For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

'Thor: Ragnarok' samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien 'Planet Hulk'. Action og humor er i højsædet, og med det overjordiske tema (samt fantasy-inspirerede 80er-stemning) kan filmen sammenlignes med Guardians of the Galaxy.

Cate Blanchett slutter sig til Marvel-universet som Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte skuespillere som Mark Ruffalo, Tom Hiddleston og af en ny tilføjelse i form af Tessa Thompson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1678 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvis du er til et CGI-overflødighedshorn, tilsat masser af humor og action, så rammer 'Thor: Ragnarok' plet og underholder fra start til slut." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... mangler noget så basalt som en medrivende historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er et friskt, syret og lattermildt pust på vejen frem mod den store 'Avengers: Infinity War' ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Den newzealandske spøgefugl Waititi gør verdens undergang til teknologisk leg; sjov og afvekslende ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Historien bevæger sig smidigt – næsten som Midgårdsormen. De computerskabte scener er de flotteste, jeg har set i lang tid." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Også en sjov film

Chris

Jeg har set Thor flere gange (to) end jeg har set nogle af de andre Marvel film, fordi den er så markant anderledes.

Hvis man er en die hard Marvel fan, kan jeg godt forstå, at man blive lidt skræmt væk af den anderledes stil.

VIPER

Kommer lige en sen anmeldelse her!
Kort sagt :
Synes den var for pjattet, når der ikke lige var fed action!
& hende valkyrien er da alt for irriterende smart at se & høre på! ...Plus en Hulk festival, jeeezzz..Alt for latterligt!
Desuden er Hela sQ da Loke's datter ifølge nordisk mytologi, den må vel være glippet for Hollywood.
Havde det ikke lige været for Thors kamp i starten & slutningen & Hela's ondskabsfulde præstation, var denne film virkelig spild af tid!...Synes jeg!

Wayne

Ja, vi har godtnok fat i Marvels Thor - men det er i den grad en helt anden film end det 2 første mørke og lidt kedelige udgaver.
Og på trods af dødsfald i familien og en tung skæbne, så er denne film langt mere i familie med Guardians of the Galaxy, og den gale humor som vi finder der.

Måske er det fordi at de to verdener står overfor at smelte sammen i Infinity War, og det derfor skal virke mere logisk. Eller også har MCU accepteret at det er det de unge vil have.

Summa summarum - det klær i den grad Thor, at han er mindre stiv gud - og mere menneskelig. Det er et herligt rum-eventyr, med et par overdrivelser som jeg godt kan se gennem fingrene med. God underholdning.

Malene

I forhold til de to første film, havde jeg lidt svært ved at tage denne seriøst. Der var ikke én scene der ikke blev udnyttet til noget komisk. Det var lidt en skam, super sjovt men lige på grænsen.
Filmen er super flot lavet og virkelig spændende, med overraskende elementer. Helt sikkert værd at se!

Camilla

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk.
Der er snart indtaget en del Marvilfilm, så følelsen var lidt som når fredagsslikskålen står tom, og man får tanken om at man måske skulle være stoppet lidt før...
Men, ikke overdrevet, så er det her klart en af de bedre film.
Der er en helhed i historien, gode sammenhængende kampscener og ikke alt for kvalmende slutscener, så 4 stk. stjerner herfra :)

Anna

God aktion, flot lavet, men indholdet... ikke en film man husker

Noah

Det er nok den bedste MCU film til dato. Den er sjov, farverig og har masser af action! Der er en masse gode bipersoner ( Korg, The Grandmaster, Valkyrie, Skurge, Surtur, Heimdal og Doctor Strange.
Effekterne er også lige i skabet!

Sara T

.

Thomas

Med Thor Ragnarok, fik Marvel altså bare lige placeret et præcist cirkelspark lige i ansigtet på DC, og beviste en gang for alle, hvem der ejer det store lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.