Thor: Ragnarok plakat

Thor: Ragnarok

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
26.10.2017
Originaltitel: 
Thor: Ragnarok
Spilletid: 
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
4.9
3.5
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (973 votes)

Resumé

Filmen 'Thor: Ragnarok' er den tredje solofilm om Marvels tordengud efter Thor: The Dark World.

Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok.

For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

'Thor: Ragnarok' samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien 'Planet Hulk'. Action og humor er i højsædet, og med det overjordiske tema (samt fantasy-inspirerede 80er-stemning) kan filmen sammenlignes med Guardians of the Galaxy.

Cate Blanchett slutter sig til Marvel-universet som Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte skuespillere som Mark Ruffalo, Tom Hiddleston og af en ny tilføjelse i form af Tessa Thompson.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvis du er til et CGI-overflødighedshorn, tilsat masser af humor og action, så rammer 'Thor: Ragnarok' plet og underholder fra start til slut." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... mangler noget så basalt som en medrivende historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er et friskt, syret og lattermildt pust på vejen frem mod den store 'Avengers: Infinity War' ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Den newzealandske spøgefugl Waititi gør verdens undergang til teknologisk leg; sjov og afvekslende ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Historien bevæger sig smidigt – næsten som Midgårdsormen. De computerskabte scener er de flotteste, jeg har set i lang tid." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Camilla

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk.
Der er snart indtaget en del Marvilfilm, så følelsen var lidt som når fredagsslikskålen står tom, og man får tanken om at man måske skulle være stoppet lidt før...
Men, ikke overdrevet, så er det her klart en af de bedre film.
Der er en helhed i historien, gode sammenhængende kampscener og ikke alt for kvalmende slutscener, så 4 stk. stjerner herfra :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Anna

God aktion, flot lavet, men indholdet... ikke en film man husker

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Noah

Det er nok den bedste MCU film til dato. Den er sjov, farverig og har masser af action! Der er en masse gode bipersoner ( Korg, The Grandmaster, Valkyrie, Skurge, Surtur, Heimdal og Doctor Strange.
Effekterne er også lige i skabet!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
sara T

.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Thomas

Med Thor Ragnarok, fik Marvel altså bare lige placeret et præcist cirkelspark lige i ansigtet på DC, og beviste en gang for alle, hvem der ejer det store lærred.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Peruser/34936

Virkelig god marvel film. Grænsende til komedie, men holder den på den rigtige side af slapstik

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

Jeg var inde for at se filmen sidste weekend i biffen.

En helt masse god underholdning er der at hente i filmen. Masser af aktion på hele tiden, og man må sige at Thor ikke giver op uden lige, når de store slag bryder ud.

Desuden er bikaraktererne også virkelig sjove, og giver god humor blandet ind i historien samme tid med, at den stadigvæk er seriøs i sin handling. Især karakterer som Hulk og Loke er meget sjove. Jeg elsker bestemt, at Hulk er med i filmen- den ville ikke have været så "dramatisk" uden ham, da han Thor nogen at holde sig op imod(som ven, altså :-)).

Så den kan klart anbefales. Både for Thor og generelt Marvel fans vil helt sikkert få en fornøjelse med at se filmen i de lidt over 2 timer, som den varer.
Jeg havde i hvert fald MIN fornøjelse med filmen, det synes jeg bestemt det har været.
Filmen giver desuden stof til eftertanke omkring, hvor hårdt det somme tider er at være helten.

THOR: God of thunder and lightning!
;-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
maiuser/505959

Vil ikke sige det var den bedste Thor film.Dejligt de er forskellige.Savnede lidt nærvær i de konstante aktionscener,men meget underholdende.Rigtig god musik.Meget Guardians of the Galaxy agtig.Og så kan jeg ikke få nok af Loke.Var først lidt ked af Asgård skulle destrueres,men da jeg indså ideen i det hele,gav det rigtig god mening til eftertanke.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Josephine

Som #3 i rækken af Thor film er denne rigtig god! Den har lidt af et Guardians of the Galaxy feel pga. af stilen/farverne og humoren der kommer til udtryk.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kåreuser/409583

Flot lavet og med smæk på ANBEFALES

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter