Cookie- og Privatlivspolitik

Thor 4: Love and Thunder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Den indeholder flere scener med drabelige kamphandlinger mellem hovedkaraktererne, en uhyggelig skurk og store aggressive væsner. I andre scener ses skræmte børn blive bortført og indespærret. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers med mange humoristiske indslag og da de voldelige scener ikke er særligt blodige eller udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.07.2022
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor: Love and Thunder
|
Versioner: se alle
2D, 3D, 2D IMAX, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio 2D
|

Superheltefilmen 'Thor 4: Love and Thunder' bliver den fjerde solofilm i Marvel Cinematic Univers om tordenguden Thor.

Handlingen følger efter Avengers: Endgame, hvor Tordenguden på en rejse ulig tidligere eventyr: Thor skal finde sig selv.

Der går dog ikke længe, før at han afbrydes af den galaktiske hævner, Gorr the God Butcher, hvis mission er at nedkæmpe og udrydde alle guder. Thor hverver derfor flere kendte ansigter til at bistå sig: King Valkyrie, Korg og Thors ekskæreste, Jane Foster, der til Thors store overraskelse er i besiddelse af hans hammer, Mjolnir, og derfor er værdig til titlen som Mighty Thor.

Sammen tager de på et kosmisk eventyr for at afsløre mysteriet bag Gorr the God Buthers hævntogt og stoppe ham, før det er for sent.

Natalie Portman vender tilbage i rollen som Jane Foster, og Christian Bale fra The Dark Knight-filmene spiller skurken Gorr. Filmen bliver skrevet og instrueret af Taika Waititi, der også stod bag den populære Thor: Ragnarok.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (207 votes)
4.1
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[minder] mest af alt [...] om en meget lang musikvideo produceret efter et stort indtag af noget psykedelisk." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Der er noget charmerende over filmens fejlbarlighed og selvironi, som kan være befriende oven på selvhøjtidelige superheltefilm som 'The Batman'. [...] Taika Waititi er unægteligt sjov, og han bragte skarp humor ind i filmserien med forgængeren 'Thor: Ragnarok' fra 2017. Men hans ironiske tilgang til superheltegenren forfalder for ofte til platkomik." (Kjartan Hansen)

 • Information

  "Taika Waititis både dramatiske og underholdende 'Thor: Love and Thunder' handler om kærlighed mellem Thor og hans udkårne, Jane. Men instruktøren har svært ved at tøjle sin frodige fantasi og skæve humor, og det lider både filmen og kærligheden under." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Thor er tilbage i topform, og med ham ligner det også begyndelsen på en ny stor fortælling i Marvel-universet." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Soundvenue

  "... bragende god underholdning fra øverste Marvel-hylde. Halleluja!" (Lise Ulrich)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

Thor4 er tegneserie-farvelade-fortællende med en virkelig badass-skurk i Bale’s Gorr, som Mr. & Mrs Thunder i en påtaget humoristisk tone får besejret med deres besjælede våben…

Christian

Denne film indeholder ikke andet en den klassiske Marvel film. I filmen ses det endnu engang hvordan Marvel formår at tage en allerede eksisterende mandlig karakter og så lave en dårlig “knock of” version af denne. Har sjælendt set en dårligere film.

Cecillia

10/10!!! Denne film skal være i min top 10 bedste Marvel Studios-film nogensinde. For det første elsker jeg, hvor godt alle gjorde det i rollebesætningen og alle, der bidrog til filmen. Kudos til de spektakulære skuespillere og også til instruktøren Mr. Taika Waititi, han gjorde virkelig Thor-serien til et farverigt spektrum af fantastiske historier.

Anders

Der er skruet lidt for meget op for humeren i denne Thor film, og det gør desværre at den mister lidt evnen til at fastholde interessen i historien.

Der er mange gode scener, effekter og da også nogle gode jokes, men hele tonen i filmen passer ikke til handlingen og det er som en sten i skoen man ikke kan fjerne.

Dette er bestemt ikke den bedste Marvel film, men sammenlignet med mange af de andre som er kommet i denne fase, så er den en af de bedre - men ikke på højde med de film som kom inden Endgame.

Underholdende? Bestem.
En man husker? Nej

Suneuser/826628

... bortset fra et par enkelte special effects er det spild af tid på alle nivieauer.
ringe skuespil
ringe historie
ringe dialog
øv med øv på, selv når man er Marvel fan

Lasse

Filmen er ganske sjov og underholdende. Synes samtlige skuespillere gør det godt. Fedt at se Christian Bale indtræde Marvels filmunivers. Hans præstation er formidabel hvilket jeg også havde håbet på, dog en lidt underdanig rolle men ikke desto mindre formår han at løfte den.

Sørenuser/214937

Det er en god og sjovt film. Den er gennemsyret af instruktøren Taika Waititi humor og de skrigende geder er et fantastisk eksempel på det.
Ikke blandt de bedste Marvel film, men stadig rigtig god.

Filledk

Taika Waititi har lavet nogle fede film, det samme med Chris hemsworth, det Waititi gjort for Thor Ragnarok var bestemt et frisk pust med god humor og seriøsitet på de rigtige tidspunkter,

Men Thor Love and Thunder var meget skuffende, humor'en var så lav at og skuffende, jeg har grinet mere til begravelser end jeg gjorde til denne film, magen til useriøsitet og cringe skal man lede længe efter

Syntes Taika Waititi burde tage en laaang orlov, eller gå på pension, han kan tydeligvis ikke lave film længere hvis det her er standarten for hans film i fremtiden

1/10,

Vil hellere børste tænder med en motorsav end at se Thor Love and Thunder igen

Skam dig Marvel

Carsten

Hatten af, for at du så den til ende. Jeg gik efter 15 minutter.

Inga

Den Oscar-vindende filmskaber Taika Waitis tilgang til superheltefilm står i direkte kontrast til den mere kantede, mørkere drejning, som de fleste franchises er kommet sent i gang med. Mens Robert Pattinsons kæmpehit "Batman (2022)" fremviste en grusommere, mere jordnær korsfarer, "Spiderman: No Way Home (2021)" og "Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)" vovede sig ind i multiverset, åbner op for psykologiske thriller- og horrorelementer for MCU.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.