Cookie- og Privatlivspolitik

Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
25.12.2013
| |
1 time 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thomas & Friends: King of the Railway
|

I filmen 'Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge' får Thomas, Percy og James sig en stor overraskelse og ikke mindst en meget vigtig opgave, da en helt speciel gæst ankommer til deres ø, Sodor.

Togene møder nye venner og kommer på en ridderfærd med våbenskjolde, rustninger og legender om gamle helte. Deres tapperhed bliver tilmed sat på prøve, da deres nye ven Stephen forsvinder. Kan Thomas finde ham? Vil togene afsløre sandheden om Sodors store mysterium?

’Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge’ er baseret på TV-serien for børn, som debuterede på britiske ITV helt tilbage i 1984. Dengang brugte man rigtige modeltog til at filmatisere Wilbert og Christopher Awdrys bøger ’The Railway Series’, men i 2009 begyndte serien at blive animeret ved hjælp af computere.

I alt 416 episoder er det blevet til fordelt på 17 sæsoner. ’Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge’ er den ottende spillefilm over serien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5.3
2.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "[...] en sød og opbyggelig lille fortælling, med et simpelt plot, der taler til de helt små, mens de lidt større nok vil vride sig utålmodigt i sædet." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "Det bevidst stive modelbanelandskab og plastikdukkeanimation à la marmeladereklame kunne være charmerende, hvis ikke både mand og maskine her var så ensporet opsatte på kun at gøre nytte efter øvrighedens og adelens anvisning." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.