Cookie- og Privatlivspolitik

Thirteen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.11.2003
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thirteen
|

Tracy er 13 år og dermed trådt ind teenagernes verden – med alt hvad det indebærer af usikkerhed og forvirring. Hun bor sammen med sin lillebror Mason og sin mor Melanie, som driver en beskeden frisørforretning derhjemme i stuen.
Da Tracy begynder på junior high school, møder hun den hippe, magtfulde Evie Zamora som er omsværmet og beundret af alle. Til sin mors bitre fortrydelse siger Tracy dermed farvel til rottehaler, plysbamser og barbiedukker og god dag til mini-toppe, bart maveskind, lav talje, makeup, piercing, smårapseri, sex, sprut og hårde stoffer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

De fleste comming of age film er rene komedier, eller feel good historier som ikke kommer ned under huden og gør rigtig ondt.

Det er IKKE tilfældet med denne barske fortælling, som rammer lige midt i virkeligheden.

Heldigvis er ikke alt så kaotisk, som det er for teenagerne i denne historie. Druk, stoffer, sex, piercinger, rapserier - og cutting. Herudover skal der lige tages højde for det at bo med en single mor og et hus i som absolut ikke er stabilt.

En totalt hudløs fortælling, som sagtens kunne have kastet nogle tunge priser af sig hvis den havde fået den rigtige omtale.

Malene

Det var jo en film jeg så da jeg var barn/ung - syntes den var rigtig god, og Evan viste jo sit talent allerede dengang!

Line

Thirteen er en virkelig god realistisk film om hvordan det er at være ung! Syntes at den beskriver rigtig godt hvordan ting bare kan ændre sig fra den ene dag til den anden! :) fantastisk :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.