Cookie- og Privatlivspolitik

Think Like a Man

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
06.12.2012
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Think Like a Man
|

'Think Like a Man' er den komiske, romantiske historie om fire veninder, der hver især kæmper med at holde deres uduelige mænd i tøjlerne, lige indtil de finder en selvhjælpsbog om, hvordan man får sin mand til at makke ret.

Mændene begynder derefter at gøre hvad, der bliver sagt, og balancen i de respektive husstande er midlertidigt restaureret - lige indtil mændene finder frem til kilden bag kvindernes magt, og så er det tid til gengældelse.

Tim Story sad også i instruktørstolen på komedierne 'Barbershop', med musikerne Ice Cube og Eve på rollelisten, og 'Taxi', den amerikanske version med Queen Latifah som den fartgale taxachauffør.

De Fantastiske Fire har været omdrejnings punktet i hans seneste store film. Denne gang er instruktøren tilbage i komediegenren og tager hånd om forskellene på mænd og kvinder. Rollelisten til 'Think Like a Man' rummer bl.a. komikeren Kevin Hart, som er kendt fra parodi-filmene 'Scary Movie 3', 'Scary Movie 4' og 'Epic Movie'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En god og underholdende – omend også temmelig forudsigelig – præmis fuld af genkendelighed og flere sjove optrin..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... fyldt med klichéer og en masse gode intentioner. Og trods en rimelig høj underholdningsværdi er det bestemt ikke en film, man bliver klogere af at se." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... den ene kønskliché og tåkrummende banalitet efter den anden udspiller sig i pinefuld slow-motion. En prøvelse." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... ikke uden evner. Filmen er uden de helt kendte ansigter. Det er godt for jordforbindelsen, men fordi man holder sig til den trygge beskrivelse af typer som 'mors dreng' og Score-Kaj, forbliver formatet middelmådigt." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Noget så sjældent, på vores breddegrader som en sort komedie med sorte skuespillere. Temaet kan genkendes fra andre amerikanske film - for eksempel How to Lose a Guy in 10 Days.

De bruger det de ved om os mod os - men nu vi ved det så kan vi bruge det mod dem.

Men befriende endelig at se en film som ikke er politisk korrekt, med det rigtige antal mennesker af forskellige hudfarver.

BIOMANEN

Det var en meeeeeeget forudsigelig film. Få gode sekvenser med rappe replikker.
Det bedste er at man kan se nogle flotte overkroppe og det er nok højde punkterne.
Den burde ikke havet taget mere end en lille times tid at vise...neeeeej det ville stadigvæk være for lang tid.
Nå.... så har jeg prøvet det.....

Misiouser/595914

Så filmen i går og synes det er en god film. Ikke noget som vil blive husket i mange år fremover, men som anmelderne siger. Fyldt med klichéer, forudsigelig, men meget sød.

De har dog ret i flere ting i filmen omkring os mænd :)

Se den med kæresten og få en god griner

Rikke

Jeg synes at handlingen virker lidt rodet ud fra traileren, som jeg har set... Men den virker ellers som en god, sjov og underholdende film.. Skal måske ind og se den:)

KYLLE

Den vil jeg gerne se
men mangler en stemme knap i Buzz-o-meteret

Ja hvis min lokale kino kan få fingeren ud og vise flere film

Dilan Gamze

Den skal helt sikkert ses. Kevin Hart og Chris Brown plus Micheal Ealy.... YUP ;)

NBA traileren er også bare totalt grineren....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.