Cookie- og Privatlivspolitik

The Thing (1982)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Thing
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

´The Thing´ er et klaustrofobisk sci-fi-mareridt fra en forsøgsstation på Antarktis, hvor et forskerhold med Kurt Russell i spidsen hjemsøges af en alien. Demogorgon-monstret i ’Stranger Things’ er stærkt inspireret af ’The Thing’ (tv-serien hilser på filmen ved bl.a. at vise os filmplakaten i hovedpersonen Mikes kælder). ”Fortvivlende og nihilistisk,” skrev en kritiker ved biografpremieren, men filmen blev hurtigt et hit på hjemmevideo.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (121 votes)
5.3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg har svært ved at se ting i The Thing som skulle være fantastiske. Den er kun ligeså uhyggelig som bisummen, har ufatteligt svært ved at rigtigt komme igang, atmosfæren og stemningen af at være fanget fanger Carpenter ikke som Ridley Scott og Steven Spielberg gjorde i hhv. Alien og Jaws, det eneste lyspunkt er ligesom Kurt Russell, som er bedst i sne (The Hateful Eight & The Thing). Effekterne holder stadig fint, selv om den er 34 år.

Spoilers herunder

Om Childs er en af The Things synes jeg er et latterligt spørgsmål; selvfølgelig er han det! Hvor var han henne og hvorfor trak han ikke været? Slutningen kunne sagtens have været meget mere uhyggelig og stærker, hvis den f.eks. havde sluttet med at Childs blinkede og kameraet stopper og at der så kommer en eller ond latter mens man ser Childs' mistænksomme smil og hans blinkende øje. Kunne have været for godt til nærmest at være sandt.

Star

God film

AufVideoSehen

En slags VHS-klassiker der tydeligvis er blevet lidt gammel og slidt. Men der er stadigvæk stemning og uhygge nok til at få en god eller nostalgisk oplevelse fra dengang titler som The Thing, Big Trouble in little China og Flugtaktion New York snurrede lystigt i movieboxen igen og igen i en slags evig båndsløjfe...

Frank

Okay film

Antaeus

Denne film er en klassiker, aldeles fremragende spændingsfilm/gyser. Det fås ikke meget bedre i denne genre. Kurt Russel her som ung og i absolut topform på en arktisk station.

Wayne

På Antarktis. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde nok. Forventet mig noget mere. Særligt med den høje rating hos IMDb

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.