Cookie- og Privatlivspolitik

The Strangers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
31.10.2008
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Strangers
|

I 'The Strangers' spiller Liv Tyler og Scott Speedman et ungt ægtepar, ankommer til deres sommerhus midt om natten.

De tror sig sikre inden for egne aflåste døre, men efter et stykke tid banker det på døren, og udenfor står en ung pige og spørger efter en de ikke kender. Mystisk - eftersom sommerhuset ligger langt ude på landet.

Senere kommer hun igen, og det bliver starten på en lang og mareridtsagtig nat, hvor tre mystiske, maskeklædte personer terroriserer det unge par og presser dem helt ud på kanten af, hvad de troede de ville gøre for at overleve…

'The Strangers' er inspireret af virkelige hændelser og var en stor succes i hjemlandet USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (382 votes)
4.2
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  'The Strangers' er en gedigen effektiv gyser, og for alle der kan lide at blive skræmt fra vid og sans, holder filmen hvad den lover og mere til (Henning Høeg). ()

 • Ekstra Bladet

  (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  en sindssygt effektiv gyser. Måske endda en af de mest uhyggelige film, jeg har set (og det er ikke så få) (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Det er godt gjort, og vil man have sig et halloweengys, der rykker igennem som det ondeste mareridt, er det her, det sker (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det fortælles også at den er baseret på virkelige hændelser - og så forventer man at den får en afrunding, hvor man får at vide om nogen overlever og hvad der senere sker.

Men fint spændings-niveau.

Andreas

Ret skuffet over den taget i betragtning af, at folk ellers er meget oppe og køre over hvor uhyggelig den er..
Vil sige at der max er 2 chok scener i den her film, og ellers synes jeg den var LIDT tam. Måske har det noget, at gøre med at jeg så den hjemme på mit værelse. Den gav måske en bedre oplevelse dengang den kørte i biffen.
Synes det er dårligt den måde "the strangers" dukker frem på. Langt de fleste gange under filmen ser man 1 af dem komme gående lidt langsomt ud af mørket, hvorefter personen med masken forfølger kvinden eller manden, for så bare at forsvinde igen inden kvinden eller manden har opdaget personen der følger efter dem. Det havde været bedre hvis personen med masken havde kommer, måske lige op i fjæset på kvinden eller manden eller sådan noget.
Volden er der heller ikke meget af, og den måde de bliver dræbt på er også lidt tam hvis man kigger ud fra beskrivelsen af filmen. Men taget i betragtning af, at den er baseret på virkelige hændelser er det vel okay.
Man får heller ikke set personerne med maskerne (øv!) hvilket er lidt træls, men det gør dem selvfølgelig bare til "the ultimate" strangers (for os i hvert fald).
Så god er den ikke p.g.a, at den ikke er uhyggelig nok, men den er heller ikke dårlig da stemningen i filmen trods alt er lidt uhyggelig og der er alligevel 1 til 2 chock's (bare ikke nok..)

Wayne

Vi ser vel egentlig ansigtet på pigen - da hun kommer første gang....

Marilyn

KÆFT JEG KEDEDE MIG. det var da godt nok en af de tammeste gysere jeg længe har set. havde hørt alt godt om den og hvad sker der så når jeg endelig sætter mig til, at se den? INGENTING. der var en hopscene i den her film og den var simpelhen så tam, at jeg næsten ikke vil kalde det en hopscene. Men alligevel har filmen været okay, da jeg så det hele af den. Den byggede spænding op og det skal den have ros for, men bedre er den ikke.

Mathildeuser/531449

Utrolig skræmmende film. Jeg sad hele tiden på kanten af sædet. Kan anbefales

Louise

Se i stedet fx Børnehjemmet. Der er tale om kvalitets-gys!
Jeg kan normalt godt lide gysere. Denne vil jeg IKKE se igen - nogensinde. Det er en forudsigelig handling og plottet giver ingen mening. De to stjerner får den, fordi den selvfølgelig indeholdt gyserscener, der havde den ønskede effekt. Men den fungerer langt fra optimalt.

Denne gyser er langt fra genrens bedste.

Gubbixd

En af de bedste gyser-film jeg længe har set! Genialt lavet med de dukke-masker!
Det eneste der er lidt irriterende, er at du ikke får set hvem der er bag maskerne - men det er kun fordi jeg er så forfærdelig nysgerrig .. ;)

MetteJulie

Det var ikke så meget gyseren i sig selv der skræmte
det var den måde gysene kom på og mordernes masker
de var helt igennem fede <3

Dennis

Filmen var som sådan ikke dårlig, den havde nogle rimelig fede afventende scener hvor man ikke helt vidste hvad der ville ske..

Desværre er slutningen ufatteligt skuffende og yderst forventet, samt selve climaxet i filmen var yderst kedeligt lavet.

Alt i alt er filmen værd at se for ren underholdning og hvis man er bange for vindueskiggere så er denne et klart hit :)

Lærkeuser/13882

Den var fandme sgu da skide hamrende uhyggelig :O
Jeg elsker bare gysere, så det var lige noget for mig.. uden at overdrive.. HELE biografen skreg ved første chock :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.