Cookie- og Privatlivspolitik

The Simpsons Movie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.08.2007
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Simpsons Movie
|

Homer får en ny bedste ven i form af en gris, men det går grueligt galt da de begge delvist er skyld i en miljøkatastrofe.

Springfield forsegles af en gigantisk glaskuppel, og The Simpsons må flygte for at rette op på katastrofen og bringe tingene tilbage til deres – forholdsvis - normale tilstand.

Oplev Homer, Marge, Bart, Lisa. Maggie og alle de andre borgere i Springfield folde sig ud i det største Simpsons-eventyr nogensinde, der efter 18 år som verdens bedste tv-serie endelig er nået til biograferne.

'The Simpsons Movie' kan også ses med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (79 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg var ret spændt på, om det gav mening at sætte sig til at se en film om The Simpson, når jeg nu aldrig har set et eneste afsnit af tv-serien.
Det kan man roligt gøre, kan jeg så afsløre. For filmen kræver ikke noget forhåndskendskab, og det er desuden en glimrende introduktion til den kerneamerikanske forstads familie. Det er da muligt, at der er ting og sager man misser, når man ikke kender karakterenes baggrund. Men humoren misser man ikke. Den er universel, den er dejlig sort, og den er spredt ud med rund hånd gennem alle filmens ca. 90 minutter.

Rasmus

Charmerende film

Lars Michael

Tja har aldrig været fan af dem , men synes faktisk at filmen her var god og sjov kunne ikke lade bære med at grine i nogle af scenerne .

laurits

De første 7-8 sæsoner af tv-serien var fuldstændig geniale, men det har set sløvt ud for The Simpsons efter årtusindskiftet. Det er netop derfor filmen er sådan et friskt pust. Den har alt hvad den bør ha´. Intelligent humor, skæve bipersoner og selvfølglig: Homer, der dummer sig og dødsdømmer hele Springfield. Genialt udgangspunkt!

"The Simpsons movie" får fem store stjerner herfra.

Simon

Homer er klart den sjoveste, intet nyt i det.

Nikolaj

Filmudgaven af den kære gule familie, giver det som selve serien altid har givet. En masse sjove øjeblikke og en Homer som kommer i problemer igen igen. Man skal ikke forvente noget vildt i forhold til serien, men den fungerer fint som en tegnet komedie.

Rasmus

Jeg er ikke fan af 'The Simpsons' (jeg kan bedre lide 'Family Guy'), men jeg syntes faktisk at filmen var rigtig god. Rigtig sjov, lidt spænende og medgod underhldning som opstår efter kot tid. Du burte se filmen!
Et komisk mesterværk!

Anonymuser/0

Forstår aldrig hvorfor de dog hyrede danske dubbere til filmen, ingen kan hamle op mod de fantastiske originale stemmer :D En sød og sjov film :)

Wayne

Men det er serien jo også - og den hæver sig ikke væsentligt i forhold til den.

The Crazy Spider-Manuser/959285

Den er hyldene morsom og rigtig fed, en film jeg bestemt vil og kan anbefale!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.