Cookie- og Privatlivspolitik

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning, og indeholder ingen voldsomme scener. Det vurderes derfor, at den ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
19.03.2015
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Second Best Exotic Marigold Hotel
|

Ejeren af The Best Exotic Marigold Hotel, den evigt optimistiske Sonny, drømmer om at udvide sit unikke pensionat til en hotelkæde for ældre mennesker, der ønsker at nyde sine sidste år i Indien.

Projektet viser sig dog at være et ualmindelig stressende projekt for den unge mand, der samtidig står overfor at blive gift med sin smukke Sunaina. Alt imens forsøger hotellets faste beboere at finde hoved og hale i livets store spørgsmål.

Evelyn og Douglas er tydeligvis forelskede, men tør ikke springe ud i et forhold, Madge skal vælge mellem to rige bejlere, Norman har kærestesorger, og samtidig begynder den gnavne, men elskværdige Muriel at nærme sig sin sidste time.

'The Second Best Exotic Marigold Hotel' er fortsættelsen til successen The Best Exotic Marigold Hotel fra 2011. Feel good-filmen er igen instrueret af John Madden og har atter Dev PatelJudi DenchMaggie Smith og Bill Nighy på rollelisten. Den brogede flok får denne gang selskab af sølvræven Richard Gere, der skaber uventet konflikt i de ellers idylliske og eksotiske omgivelser. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (99 votes)
4.4
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Skuespillerne forsøger deres bedste, men 'The Second Best Exotic Marigold Hotel' er et meget godt eksempel på, at skuespillerne ikke kan skabe en succes alene. De er henvist til stribevis af vittigheder om deres alder og snarlige død, der næsten alle falder tungt til jorden." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] selvom det her måske ikke er stor filmkunst, så er det solidt håndværk med masser af hjerte." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "For fans af etteren vil denne [...] helt sikkert være mere end tilfredsstillende – et gensyn med gamle venner." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "[...] anerkender, at også gamle har længsler, og alder er alvor." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Der er næppe én overraskende tanke, idé eller erkendelse i filmen. Til gengæld er der et stort indisk bryllup og spandevis af genkendelsens glæde." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Jeg har set denne film flere gange, og bliver som den første film altid i godt humør, i det lille og hyggelig selskab af ældre der lever livet fuldt ud.

Dan

Har tidligere skrevet min mening om 2'eren som jeg mener er en tynd kop te.
Har nu lige haft lejlighed til at se 1'eren og den er så afgjort bedre end efterfølgeren. Historien er mere vedkommende og sammenhængende. Dog er Sonny's skingre Bollywood-engelsk noget irriterende at høre på i længden.

Wayne

Nu er jeg i tvivl - er det stadig 1'eren eller 2'eren du anmelder?

For hvis du synes at 1'eren er bedre - så skal den vel have flere stjerner, og så burde du måske gøre det på den rigtige side?

http://www.kino.dk/film/t/th/best-exotic-marigold-hotel

Dan

point taken :)

Wayne

checke ind på hotellet.

Det er ikke nogen stor historie. Men det er altid en fornøjelse at se nogle af englands bedste skuespillere i aktion. Og den har stadig den feel-good fornemmelse over sig, selv om den ikke er helt så charmerende som den første.

May

Nu har jeg altid været fan af engelske feelgood film. De er ikke intellektuelt krævende, hvilket de heller ikke foregiver at skulle være. Det samme her; en enkel historie, med aldrende, engelske og formidabelt elskelige skuespillere og en sød historie, der viser at også aldrende mennesker er unge indeni - med deraf følgende små forviklinger undervej. Sonny er formidabelt charmerende på den irriterende måde, hvor Richard Gere til gengæld er lidt intetsigende. Resten kunne jeg knuselske!

Har man set 1'eren skuffer denne ikke - og jeg kan godt glæde mig til en 3'er.

3 ud af 6 stjerner. Det er ikke stor kunst, men den bragte et smil på læben og en behagelig varm fornemmelse, som følgesvend ud af biografen efterfølgende.

Maggie Smith

Skøn film, morede mig mere end jeg havde forventet. Rigtig god humor, og suverænt skuespil. Ingen hemmelighed, at jeg elsker de britiske skuespillere og specielt Dench og Smith. Stor ros til den unge inder, som jeg stadig griner over fordi han spillede så godt.

F-18 Superhornetuser/15364

Jeg så 1'eren i går aftes, og jeg glæder mig til at se 2'eren på lørdag. Livsbekræftende på mange måder, og får en til at tænke på sit engang kommende otium, og det liv de ældre i min familie lever på godt og ondt.

Yrsa Skouuser/11842

Den er præcis ligesom man havde forventet. The Second best Marigold Hotel er som den første med mange kendte og gode skuespillere. En film man simpelthen bliver i godt humør af at se. Elsker simpelthen film med Bill Nighy og ikke mindst med Judy Dench :-)

Filmelsker08user/908066

Ville dog ønske at Sonny fyldte mindre i historien, hans karakter er en smule irriterende. Flere scener med Strathairn, Dench, Nighy og Smith ville have været skønt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.