Cookie- og Privatlivspolitik

The Seagull

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig grundstemning, men indeholder flere scener, hvor mennesker er vrede, skælder ud eller græder. I én scene skyder en mand med et gevær, og i en anden scene får en ældre mand et ildebefindende, og en kvinde råber desperat efter hjælp. Da filmen ikke indeholder vold, og da stemningen overvejende er varm og rolig, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
13.09.2018
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Seagull
|

Filmen 'The Seagull' handler om skuespillerinden Irina, der sammen med venner og familie besøger det idylliske landsted, som hun ejer sammen med sin bror Sorin. 

Irina medbringer sin yngre elsker Boris til landstedet, hvor hendes søn Konstantin også befinder sig. Der opstår dog hurtigt problemer, da naboen Nina forelsker sig i Boris, selvom hun er sammen med Konstantin.

Dramaet udforsker emner som det udfordrende forhold mellem forældre og børn og kunstens vanskelige og subtile natur.

Den tre gange Oscar-nominerede Saoirse Ronan spiller rollen som Nina og kan netop nu også ses i det historiske drama Den dag på stranden.

'The Seagull' er baseret på det russiske teaterstykke ved samme navn af Anton Chekhov og er før blevet filmatiseret i 1968.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.5
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

2 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det er først og fremmest Bening [...], der gør Michael Mayers fine, men ikke videre opfindsomme filmatisering af Anton Tjekhovs teaterstykke 'The Seagull' værd at se." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... Annette Bening [...], Saoirse Ronan og Belly Howle [...] savner et sigte med deres pragtpræstationer." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.