Cookie- og Privatlivspolitik

The Room (2003)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Room
|

Kultfilmen 'The Room' handler om den lykkelige bankmand Johnny. Hans liv begynder dog langsomt at falde fra hinanden, da hans kæreste og venner begynder at bedrage ham.

Filmen er instrueret af den lettere excentriske Tommy Wiseau.

'The Room' bliver stadig vist i biografer verden over. Her er der blandt andet mulighed for at kaste plastikskeer mod lærredet, eller have pudekamp under filmen.

Mange steder bliver filmen lanceret som 'Verdens dårligste film'. Wiseau var dog gravalvorlig omkring filmen, og mente at den klart var Oscarmateriale, da den udkom i 2003. Han er dog senere blødet op.

I 2017 udkom filmen The Disaster Artist af og med James Franco, der er baseret på skuespiller Greg Sesteros fortælling om skabelsen af kultfilmen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (107 votes)
4.9
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Det er jo alt i alt en dårlig film, efter min mening. Dog er den samtidig fantastisk - uden tvivl en kult film, som er værd at se.

Utrolig spændende fortælling efterfølgende også, både med filmen og bogen bag. Har hørt der skulle være lidt juridisk knas efterfølgende, der kunne de godt have haft brugt en juridisk ordbog.

Kan også anbefale at man ser filmen, som jeg også omtaler ovenstående, hvor Franco brødrende spiller de to skuespillere.
- God fortælling, hvis man er lidt en filmnørd.

S. Rico

Det går hurtigt op for en, at The Room ikke er noget mesterværk. Inden for den første halve time er der ikke mindre end fire forskellige sexscener, der alle er utrolig kiksede og corny. Og så kombineret med Tommy Wiseau, der er en katastrofal dårlig skuespiller. Men heldigvis er han elendig på den underholdende måde. De andre skuespillere er noget bedre, men de lider under Wiseau's ringe instruktion.

Historien er også virklig dårlig. Men trods alt ikke dårligere, end at hvis man bare fjernede Tommy Wiseau og de klamme sexscener, så ville man stå tilbage med et "normalt" middelmådigt tv soap-drama. Jeg har med andre ord set værre film og vil derfor ikke ligefrem betegne det som "verdens dårligste film" nogensinde.

Janni

Denne film er et fascinerende studie i alt, hvad man ikke skal gøre, når man laver en film. Dog kan man ikke lade være med at beundre, hvor meget crewet og især den store Tommy Wiseau virkelig prøvede, og det gør det bare endnu mere tragikomisk, når man både griner og græmmes over fodboldspil i jakkesæt og nonchalente reaktioner på kræftdiagnoser.

Især op til premieren på "The Disaster Artist", ville jeg elske, hvis biografer over hele landet viste den - selvfølgelig involverende kastning af plastikskeer, pudekampe og hele pibetøjet!

Anton Berg

Bogstavelig talt den eneste måde jeg kan anbefale denne så dårlig at den bliver god film

Lars

Filmskat der burde ses af alle enhver. Så dårlig at den er god!

Nikolaj

Det er længe siden, at jeg har grint så meget af en film, som jeg gjorde af "The Room"! Filmen er så usædvanlig ringe, at jeg betvivler om det er en joke eller om det er det ramme alvor!

Filmen leverer konstante eksempler på "bad movie making", og det er netop dét der gør filmen så utrolig underholdende.

Anonymuser/0

Wow..... Den film er bare noget for sig selv. Magen til dårlig instruktion, skuespil og dialog skal man lede længe efter! The Room er "So bad, its good"

YOU'RE TEARING ME APART, LISA!

Henrik S.

Fantastisk filmisk oplevelse......

Katharinauser/419535

Denne film har jeg set utallige gange :D
Den er simpelthen så fantastisk sjov! (fordi den er så dårlig!)

Der er vildt mange fejl i, og generelt er der meget som ingen mening giver!

Det er virkelig en must :) Og så skal man tage den med et smil :D!

Martinuser/257731

Det her er en klasse oplevelse som man ikke må gå glip af! Filmen er så dårligt at det er pinlig sjovt.

Husk plastik skeer! Dette er et must. De bliver brugt til at blive kastet efter lærred...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.