Cookie- og Privatlivspolitik

The Reports on Sarah and Saleem

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
11.10.2018
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Reports on Sarah and Saleem
|

Dramaet 'The Reports on Sarah and Saleem' handler om affæren mellem en palæstinensisk chauffør og en jødisk, israelsk caféejer.

Chaufførens kone er gravid, mens caféejerens mand er officer i hæren. Desuden foregår filmen i det splittede Jerusalem, hvor deres forhold bliver set ilde på.

Affæren tager en sprængfarlig drejning, da parret bliver set sammen på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og pludselig bliver Saleem overvåget af begge sider i konflikten.

Inden længe har Sarah og Saleem større udfordringer end deres forliste ægteskaber, og deres ellers enkle affære udvikler sig til et spørgsmål som spionage.

'The Reports on Sarah and Saleem' vandt publikumsprisen på Rotterdam Film Festival 2018 og behandler den konplicerede konflikt mellem palæstinensere og jøder i et af verdens brændpunkter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.5
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Alayans film bygger på virkelige hændelser og når at give en menneskeklog og tankevækkende fremstilling af livet i Jerusalem, inden den til slut bliver en anelse "sæbet"." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Man kan næsten se listen med vigtige emner, som skal behandles og bliver krydset af. Bestræbelsen er prisværdig, men den færdige film er for lang, løs og velment." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.