Cookie- og Privatlivspolitik

The Quiet Ones

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
30.10.2014
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Quiet Ones
|
Gyseren 'The Quiet Ones' handler om universitetsprofessoren Joseph Coupland og to studerende, der igangsætter et eksperiment på pigen Jane Harper, som lider af hukommelsestab og psykoser.
 
Eksperimentet har dels til formål at give en videnskabelig forklaring på pigens lidelse og dels at helbrede hende. Den unge Brian hører om projektet og bliver ansat som kameramand for at dokumentere forsøgene. Men efterhånden som eksperimentet skrider frem, sættes den videnskabelige tilgang på en prøve, og snart sker den ene uforklarlige og skræmmende hændelse efter den anden. 
 
Gyseren er inspireret af virkelige begivenheder fra 1970erne og byder på regulære chok i den klassiske skrækfilmtradition. Men den skiller sig også ud på flere områder, bl.a. ved at fokusere på det psykologiske gys samt de følelsesmæssige konsekvenser af behandlingen. Sam Claflin spiller Brian, der får et godt øje til testpersonen Jane, spillet af Olivia Cooke fra tv-serien ’Bates Motel’ (2013- ).
 
Veteranen Jared Harris er bl.a. kendt som skurken Moriarty i Sherlock Holmes 2: Skyggespillet. I ’The Quiet Ones’ har han den tvetydige rolle som professor Coupland. (Copyright: kino.dk)
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
2.9
3

Instruktør

Relaterede nyheder

Fra 'The Quiet Ones'
7 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "[...] for meget sjusk; for mange løse ender, spor der ikke bliver fulgt op, og endimensionelle karakterer, der gør det svært for alvor at engagere sig i det ellers meget stilsikre gys, der leger med 'found footage-genren' i et retroperspektiv." (Louise Kidde Sauntved)

  • Ekstra Bladet

    "[...] historien er simpelthen for svag og kemien mellem skuespillerne for uinteressant til at 'The Quiet Ones' ender som andet end blot endnu en samlebåndsgyser. Soundtrackets glamrock er faktisk det bedste." (Henrik Queitsch)

  • Politiken

    "Sympatisk nøjes filmen med meget lidt splatter, men chokkene virker, og ferm krydsklipning nærer den frygt og tvivl, genren lever af." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie-Louise

Tåbelig

Alexander

Suk... Gyser er næppe ordet der beskriver filmen. Nærmere gabende kedelig, forudsigelig og rodet.
Der er nogle ubehjælpesomme forsøg på at bygge op til lidt gys, men igen og igen falder det til jorden.
En irrelevant 'action' scene med et friskt lille slagsmål mellem den gode helt og den gale videnskabsmand klemmes også ind i dette rod, for så at efterlade en med en "hvad-pokker-brugte-jeg-lige-tid-på-at-se" fornemmelse.
Lyspunktet var dog, at billetterne var vundne og derfor sad man ikke og følte at det var penge ud af vinduet... (tak for det).

Lotte

Ved ikke helt rigtig om jeg synes at den ser god ud, MEN jeg ville IKKE betale penge for at komme ind og se den i biografen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.