Cookie- og Privatlivspolitik

The Queen

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
03.11.2006
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Queen
|

Da nyheden om Prinsesse Dianas død, verdens mest populære kvinde, rammer et chokeret og tvivlende britisk folk, trækker Dronning Elisabeth II sig tilbage på Balmoral Castle med sin familie – ude af stand til at forstå folkets reaktion på tragedien.

For Tony Blair, den populære og nyvalgte premierminister, er folkets behov for trøst og støtte fra landets ledere meget håndgribelig. Og da følelsesudbruddene bliver stærkere end nogensinde, må Blair finde en måde at reetablere forbindelsen mellem Dronningen og det britiske folk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Alle disse film om kendte og virkelige mennesker har det med at falde lidt igennem. For film handler om valg og synsvikel og at finde historien man vil fortælle. Queen er en alt for pæn film der rammer lige ned i et royalt ugeblad eller dameblads segment. Helen Mirron & Co spiller fint og udemærket, men filmen kommer aldrig rigtig under huden på personerne. Og hvis man ikke rigtig kan finde interesse i karakterene eller mærke dramaet bliver det bare en filmet blå dagbog. At det drejer sig om en nulevende kongelig har måske også gjort at man ikke vil være for kritisk eller vaske snavsetøjet i offentligheden for man skulle jo nødig fornærme nogen. Ikke en majestætisk film, men fungerer sikkert ok som tv-film ved kakkelbordet.

Lars Michael

helt fortjent at Helen Mirren vandt en oscar for denne her rolle,hun spiller fantastisk godt.jeg synes at folk skal se den fordi den fortæller noget som vi ikke rigtig kender til ,vi har kun hørt om historie ,

Jeff

Dame Helen giving the performance of her career and outshining a very good supporting cast.

Wayne

Havde forventet langt mere drama. Helen Mirren gør det da ganske overbevisende som Elisabeth den ll, og så er det også sagt.

Malene Waage

Den eneste, der fik noget som helst kredit for denne film, var Helen Mirren, hvilket hun også fortjente med denne oscarvindende præstation, men alle spiller bare så godt i denne film, at det nærmest er lidt irriterende, at ingen f.eks. snakkede om Michael Sheen i rollen som Tony Blair, der ellers var helt fænomenal. Men det er en sygt god film, der sagtens kan tåle, at man ser den flere gange.

M

S. Rico

Fint skuespil og en ok idé. Men hvis man ikke er interesseret i det britiske kongehus, så kan den forekomme temmelig ligegyldig og kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.