Cookie- og Privatlivspolitik

The Purge: Anarki

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og angstpræget stemning. Den indeholder talrige scener med vold og drab. Flere af disse fremstår blodige og udpenslede. Derudover indeholder filmen lange sekvenser med angste mennesker i overhængende livsfare, der udsættes for trusler, tvang og brutalitet. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
18.09.2014
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Purge: Anarchy
|

Filmen 'The Purge: Anarki' fortsætter med den usædvanlige tradition fra The Purge, og det er endnu engang tilladt at begå mord og udøve vold i de 12 timer, udrensningen står på.

Langt de fleste Los Angeles-borgere låser sig inde i deres topsikrede huse for at nyde nattens voldelige begivenheder på deres fladskærme, men aftenen begynder anderledes uhyggeligt for et ungt par, da deres bil bryder sammen langt fra deres bopæl. 

For at overleve natten slår de sig sammen med en mor og datter på flugt fra deres ødelagte hjem og en politibetjent, der frivilligt er gået på gaden for at hævne mordet på sin søn. 

Hollywood forstår at smede, mens jernet er varmt. For kun et år siden blev ’The Purge’ et uventet hit i de amerikanske biografer takket været sit enkle, voldelige plot, og fortsættelsen er allerede en endnu større succes end originalen.

James DeMonaco har skrevet og instrueret historien om den årlige begivenhed, hvor ordensmagten sætter loven i parentes, så befolkningen kan komme af med sine frustrationer og myrde løs. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
4.1
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Selv i en science fiction-film skal der være en indre logik. Ellers har vi kun kaos." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "DeMonaco springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Og helt frem til den yderst veldrejede slutning, holdes man som tilskuer i et jerngreb." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[Ender] på paradoksal vis med at dyrke netop det, den foregiver at sætte spørgsmålstegn ved. Men bevares, uhyrlighederne er teknisk kompetent udført. Hvis man ellers er til den slags." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] historien taber sit sigte og udarter sig til ordinær thriller." (Johs. H. Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er spændende [...]. Men protesten mod nationens skydeglæde drukner i egen blodtørst." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Egentlig fungerer den dystopiske faktor i filmene dårligt. Fanden bliver malet for stærkt op på væggen. End ikke Amerika ville nå så langt ud så hurtigt. Til gengæld virker den grove satire." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
M_Weihrauch

Da jeg så den første "THE PURGE" , var jeg så skuffet. Jeg havde en veninde med derind og vi endte med at sidde og grine røven i laser sammen med resten af salen, der til sidst heller ikke ku' holde latteren tilbage .. spild af en sindssyg fed film-idé!

MEN MEN MEN her i 2'eren skyder jeg på manden bag filmen fandt sin oprindelige tanke igen! Vi får muligheden for at opleve "the purge" rigtig udfolde sig i efterfølgeren. Vi befinder os udenfor de kedelige rammer af et enkelt hjem!! Derude hvor alt er tilladt og hvor sindssygen ingen ende har..
Se bort fra den første fiasko, for ANARKI den holder sgu!

V user/1000419

Syntes det var en god, kan god lig' at man følger nogle der er udenfor. Det en god kontrast til den første.

Birgituser/227495

det var en sej film og god

Nicoline

Dét synes jeg nu personligt ikke at den er, dermed ikke sagt at den er dårlig, slet ikke. Jeg var/er bare kæmpe fan af den første film: "The Purge" og jeg havde muligvis for høje forventninger til "The Purge Anarchy". Men jeg synes det er fedt at vi denne gang er med ude "hvor det sker" og at vi i modsætning til 1'eren følger flere personer og flere familier, som må stå sammen for at overleve natten. Det er da ihvertfald helt sikkert en film der kommer til at stå på hylden herhjemme ved siden af den første, når den udkommer!

Tukas2450

Kan KLART anbefales! ;))

Birgituser/227495

det var en sej film og god

martin

kan sagtens ses , den ligner ikke den første , plottet er det samme ja med at alt er lovligt i 12 timer men det en helt anden historie og tilgang til loven folk har i denne 2'er

Henriette69

tanke, men alligevel også lidt fascinerende...
Glæder mig til at se denne opfølger. Synes 1'eren var ok, men bliver "fedt" at komme med ud på gaderne denne gang

Marlon Campbell

Filmen er meget bedere end 1'eren og har et fedt budskab som minder lidt om V for vandetta/Bourne Ultimatum, uden at spoile for meget. Filmen er meget dybere end traileren, og kan klart anbefales (Det er ikke en gyser som 1'eren, mere en thriller)

6 stjerner!

Lukas

Af hvad jeg har set af den så kan jeg godt forstå V For Vendetta samenligning, men The Bourne Ultimatum?

Hør hvis du ikke ville spoile, så fint men så skriv det lige til min mail.

Fordi Bourne = The Purge Anarchy?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.