Cookie- og Privatlivspolitik

The Proposal

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Proposal
|
I ’The Proposal’ spiller Sandra Bullock den übercool forlagsredaktør, Margaret Tate, en magtfuld isdronning. 

Da hun pludselig får besked fra myndighederne om, at hun befinder sig ulovligt i USA og vil blive deporteret til sit hjemland, Canada, meddeler hun lynhurtigt, at hun rent faktisk er forlovet.

Ryan Reanolds spiller den heldige underkuede assistent Andrew, der til sin udelte overraskelse bliver ekspresforlovet med Margaret, som arrogant har pint, plaget og negligeret ham i årevis.

Andrew accepterer at spille med på hendes hvide løgn, og de drager nordpå til Alaska for at møde hans håbløse familie, og kontrolmennesket Margaret, der normalt er fuldstændigt i balance på storbyens fortove, befinder sig nu i den ene pinlige situation efter den anden.

Med Andrews spændt ventende familie lige om hjørnet og immigrationsmyndighederne bag det andet tvinges det ulige par til at spille gode miner til slet spil.

’The Proposal’ kommer fra instruktøren bag ’Step Up’ (2006) og ’27 Bryllupper’ (2008).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3452 votes)
4.7
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Kemien er god, men desværre magter manuskriptet ikke at holde komikken i gang, når det gælder par-ping-pong" (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... det er tydeligt, at Sandra Bullock og Ryan Reynolds har en god kemi." ()

 • Ekstra Bladet

  "Alt i alt er 'The Proposal' vel nærmest for komedier, hvad trekantsandwicher og lunken hvidvin er for bryllupsreceptioner: Noget du hopper på, fordi arrangementet er hyggeligt nok (...) men som du sagtens kunne undvære, og som ved gud er hurtigt glemt igen" (Kirstine Krefeld) ()

 • Weekendavisen

  "Hvis man kan overse de klumpedumpede karaktertegninger og leve med et plot så urealistisk, at Batman i sammenligning virker som en socialrealistisk dokumetarisme (...) så er 'The Proposal' det rigtige valg til en biograftur." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tara

Virkelig en god film, som man bliver fanget af ;)

S. Rico

Historien er som i så mange andre romantiske komedier. Denne film hæver sig dog en del over gennemsnittet som følge af super charmerende spil af både Sandra Bullock og Ryan Reynolds. Et lille 4-tal.

Thor

En sjov og god film!

The Other Account

Selvom ’The Proposal’ ikke er det mest originale Hollywood endnu har skabt, og selvom historien ofte har gentaget sig, så er filmen, slet ikke dårlig! Faktisk, ganske seværdig på grund af sin søde, hyggelige, mindeværdige og underholdene tone og tempo. Og det bedste er nok, at den indeholder to af Amerikas mest charmerende hoveder i hovedrollerne (Sandra Bullock og Ryan Reynolds). Filmen har også sine sjove momenter, men de kommer til at fremstå så kalkuleret og tilsigtet at det ikke rigtig bider på tilskueren, kun dem der virkeligt kan sætte sig ind i filmen, vil kunne finde utallige steder at grine af undervejs. Til gengæld forstår filmen at bruge flotte locations, for det er dejligt for en gang skyld at se en by, der ikke indeholder megen støj og for mange mennesker! Men leder du efter en film til sofa’en, hvor der er kvindeligt selskab ombord, og/eller er du stor fan romantiske film, og går samtidigt ikke op i om de minder om hinanden, ja, så er ’The Proposal’ et sikker kig værd!
Derfor kan ’The Proposal’ føle sig godt tilpas i selskab med andre alligevel gode – trods historiemæssigt lignende og handlingsmæssigt gentagene romantiske film. Den er ikke det helt store, den lover ikke mere end den kan holde, den er bare en tankevækkende affære!

Anonymuser/0

Mere er der egentligt ikke at sige. En hyggelig slap af/ feel good film :)

Nicoline

Sandra Bullock har gjort det igen ! En super god og sød film, med stjerne god humor. Den er måske en anelse forudsigelig men det gør ikke noget når resten af handlingen bare er så genial. Scenen ude i skoven hvor Margaret synger sammen med Gammie, eller scenen hvor Margaret vil fodre hunden til ørnen. Haha. Ej men altså jeg kunne blive ved ! Elsker den film. Og så er Ryan Reynolds jo heller ikke helt forfærdelig at kigge på ;)

Wayne

Stakkels Andrew, som finder sig i at blive trådt på. Men sød, og til tider sjov film.

Jeff

A nice little rom-com with both Reynolds and Bullock doing well.

Loneuser/514764

;-)

Signeuser/218559

Jeg kedede mig ikke et sekund

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.