Cookie- og Privatlivspolitik

The Place

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
02.08.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Place
|

Det italienske drama 'The Place' følger en mystisk mand, der sidder ved et cafébord et sted i Rom. Hans ’arbejde’ er at opfylde folks mest indtrængende ønsker. Til gengæld skal kunderne udføre bizarre, til tider grusomme, opgaver for ham.

En nonne skal få troen tilbage på, at hun kan blive gravid og en gammel mand skal kureres for Alzheimer, hvilket kræver, at hans hustru indvilger i at placere en bombe på et offentligt sted.

Samtidig er der en pige, der ønsker at blive smukkere, men det sker kun, hvis hun begår et røveri, der indbringer præcis 100.000 euro og 5 cent.

'The Place' er instrueret af Paolo Genovese, som også i sin forrige film, Perfect Strangers, flettede karakterernes liv sammen, og flere af skuespillerne er med i begge ensemble-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... instruktøren viser, at han mestrer det sprudlende og underfundige, det onde og det glade på en og samme tid." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... 'The Place' er konsekvent fortalt, glimtvis tankevækkende og med bl.a. Alba Rohrwacher til at lyse op ..." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ardimon

skal den ses! Det er jo logik for burhøns... Men den kan nok ikke trække de mainstreame borgerlige filmfolk fra kino ind, som kun ser amerikanske blockbuster film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.