Cookie- og Privatlivspolitik

The Perks of Being a Wallflower

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Perks of Being a Wallflower
|

I filmen 'The Perks of Being a Wallflower' spiller Logan Lerman en introvert, ung fyr, der bliver taget under vingerne af to mere erfarne personer, der byder ham velkommen til den virkelige verden.

Emma Watson fra Harry Potter-filmene har en rolle i 'The Perks of Being a Wallflower', der er baseret på en bog af Stephen Chbosky, som også har instrueret filmen.

'The Perks of Being a Wallflower' er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin Nystrupuser/926817

Der er ingen grund til at opsummere filmens mange kvaliteter. Dog vil jeg da lige nævne soundtrack'et som et stort plus.

IMHO, er "The Perks of Being a Wallflower" en af de allerbedste coming-of-age-film. Se den. Nyd den.

Nikolaj

Det er high-school, og der får man et perfekt billed af her. Jeg er virkelig imponeret over skuespils-præstationerne i den, de 3 unge er virkelige gode. Handlingen er også god, der er ting, som måske går lidt for stærkt, i forhold til, at den skulle være baseret på en velskrevet, detaljeret bog. Men det er fin film, og får 4 stjerner herfra!

Simon

Emma Watson, Ezra Miller og Logan Lerman. Ret godt cast, og en ret god film. En kæmpestor overraskelse.

Asta

En af mine yndlingsfilm. Det er især fedt at forfatteren, Stephen Chbosky, også skrev manus til filmen og instruerede den - virklig godt klaret.
Den måde de har illustreret Charlies (hovedpersonen) angstanfald og hallucinationer er simpelthen gennemført. Selvom filmen handler om teenagere, skiller den sig ud fra alle de klassiske "American-teen-movies" og sagtens ses af voksne, da temaerne deri ingen alder har med de sindstilstande der fremstilles.

Wayne

hvilke film, som skal vises i biografen - og hvilke der ikke skal.

En film med Emma Watson, lige i kølvandet på Harry Potter ville sælge biletter uanset om den var god eller dårlig. Denne er langt over middel, så hvad gik egentligt galt?

Når man tænker på American Pie, og lignende så hopper kæden simpelthen af for al fornuft. Her er en film som faktisk vil og kan noget - og som beskriver den virkelige verden på godt og ondt.

Tvistet til sidst havde såmænd ikke været nødvendigt for at lave en god historie, men forklarer selvfølgelig en del.

Jian

Spild ikke din tid! Se The Perks of being a Wallflower! Meget andet er der ikke at sige! Skuespillet, dialogen, filmens plot og manuscript er så velfungerende at man under hele filmen ikke kan holde et smil tillbage.
Giver den 10 ud af 5 stjerner!

Nikolaj

Sikke en god film! Ungdommens mange problemer som forelskelse, generthed, bøller, vanskeligheder med at passe ind og generelt det at finde sin identitet, fortolkes på en fremragende måde i denne ungdomsfilm. Udover dette oplever vi også hovedpersonerne i filmen måtte tage nogle vanskelige valg og kæmpe med henholdsvis psykiske lidelser og undertrykt homoseksualitet.

Der bliver holdt et perfekt tempo igennem filmen og vi oplever både tåkrummende pinlige scener, skøre scener, men også kærlige scener og scener hvor det giver et ubehageligt sug i maven. Især kampen mod de psykiske lidelser bliver vist frem på en helt uhyggelig god måde!

De tre hovedpersoner der henholdsvis spilles af Logan Lerman, Emma Watson og Ezra Miller gør det absolut fremragende! Hver karakter har sin egen individuelle charme og skuespillerne har fået det absolut bedste frem i dem! Jeg vil især rose Lerman for hans præstation som en ung dreng med selvværds- og psykiske problmer.

Perks of being a wallflower er efter min mening den bedste ungdomsfilm der nogensinde er lavet! Den har det perfekte mix af ALVOR og FEEL GOOD!

Forlaget Ordenes By

Ja, det var overraskende at 'Perks' med den rollebesætning ikke blev vist i danske biografer. Og filmen er lavet med John Malkovich som producer og holdet der stod bag 'Juno' – en rimelig stor succes hos publikum. Men det var vist noget med at den overlappede nogle andre film med samme målgruppe eller også gik den bare under radaren.

Lidt synd, for min erfaring, når man snakker med folk om romanen (og filmen), er, at Charlies gribende fortælling generelt gør indtryk på både unge og voksne.

Romanen som har ligget nummer 1 på New York Times' bestsellerliste i flere uger er i øvrigt nu endelig blevet oversat til dansk og udkommer d. 28. november 2013 på Forlaget Ordenes By som 'Fordelene ved at være en bænkevarmer'.

____

Line FS

Ret fed ungdomsfilm med liiige det ekstra. Skuespillet er i top, og jeg synes det sidste stykke af filmen var ret interessant. Meget realistisk historie og karakterer.
Synes det er spændende med miljøet og det tidshistorie-mæssige aspekt.

Katja

Se den!

Se den for at opleve skuespillet leveret af Logan Lerman!

For han, ja han er ganske simpelt alle minutterne værd!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.