Cookie- og Privatlivspolitik

The Perks of Being a Wallflower

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Perks of Being a Wallflower
|

I filmen 'The Perks of Being a Wallflower' spiller Logan Lerman en introvert, ung fyr, der bliver taget under vingerne af to mere erfarne personer, der byder ham velkommen til den virkelige verden.

Emma Watson fra Harry Potter-filmene har en rolle i 'The Perks of Being a Wallflower', der er baseret på en bog af Stephen Chbosky, som også har instrueret filmen.

'The Perks of Being a Wallflower' er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (133 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin Nystrupuser/926817

Der er ingen grund til at opsummere filmens mange kvaliteter. Dog vil jeg da lige nævne soundtrack'et som et stort plus.

IMHO, er "The Perks of Being a Wallflower" en af de allerbedste coming-of-age-film. Se den. Nyd den.

Nikolaj

Det er high-school, og der får man et perfekt billed af her. Jeg er virkelig imponeret over skuespils-præstationerne i den, de 3 unge er virkelige gode. Handlingen er også god, der er ting, som måske går lidt for stærkt, i forhold til, at den skulle være baseret på en velskrevet, detaljeret bog. Men det er fin film, og får 4 stjerner herfra!

Asta

En af mine yndlingsfilm. Det er især fedt at forfatteren, Stephen Chbosky, også skrev manus til filmen og instruerede den - virklig godt klaret.
Den måde de har illustreret Charlies (hovedpersonen) angstanfald og hallucinationer er simpelthen gennemført. Selvom filmen handler om teenagere, skiller den sig ud fra alle de klassiske "American-teen-movies" og sagtens ses af voksne, da temaerne deri ingen alder har med de sindstilstande der fremstilles.

Wayne

hvilke film, som skal vises i biografen - og hvilke der ikke skal.

En film med Emma Watson, lige i kølvandet på Harry Potter ville sælge biletter uanset om den var god eller dårlig. Denne er langt over middel, så hvad gik egentligt galt?

Når man tænker på American Pie, og lignende så hopper kæden simpelthen af for al fornuft. Her er en film som faktisk vil og kan noget - og som beskriver den virkelige verden på godt og ondt.

Tvistet til sidst havde såmænd ikke været nødvendigt for at lave en god historie, men forklarer selvfølgelig en del.

Jian

Spild ikke din tid! Se The Perks of being a Wallflower! Meget andet er der ikke at sige! Skuespillet, dialogen, filmens plot og manuscript er så velfungerende at man under hele filmen ikke kan holde et smil tillbage.
Giver den 10 ud af 5 stjerner!

Nikolaj

Sikke en god film! Ungdommens mange problemer som forelskelse, generthed, bøller, vanskeligheder med at passe ind og generelt det at finde sin identitet, fortolkes på en fremragende måde i denne ungdomsfilm. Udover dette oplever vi også hovedpersonerne i filmen måtte tage nogle vanskelige valg og kæmpe med henholdsvis psykiske lidelser og undertrykt homoseksualitet.

Der bliver holdt et perfekt tempo igennem filmen og vi oplever både tåkrummende pinlige scener, skøre scener, men også kærlige scener og scener hvor det giver et ubehageligt sug i maven. Især kampen mod de psykiske lidelser bliver vist frem på en helt uhyggelig god måde!

De tre hovedpersoner der henholdsvis spilles af Logan Lerman, Emma Watson og Ezra Miller gør det absolut fremragende! Hver karakter har sin egen individuelle charme og skuespillerne har fået det absolut bedste frem i dem! Jeg vil især rose Lerman for hans præstation som en ung dreng med selvværds- og psykiske problmer.

Perks of being a wallflower er efter min mening den bedste ungdomsfilm der nogensinde er lavet! Den har det perfekte mix af ALVOR og FEEL GOOD!

Line FS

Ret fed ungdomsfilm med liiige det ekstra. Skuespillet er i top, og jeg synes det sidste stykke af filmen var ret interessant. Meget realistisk historie og karakterer.
Synes det er spændende med miljøet og det tidshistorie-mæssige aspekt.

Katja

Se den!

Se den for at opleve skuespillet leveret af Logan Lerman!

For han, ja han er ganske simpelt alle minutterne værd!

Philip

Dette er en af mine absolutte ynglingsfilm, mest af alt fordi jeg kan relatere til Charlies liv i skolen. Jeg har selv oplevet hvordan det er at være en "Wallflower".

Logan Lerman overrasker virkelig rent performancemæssig og gør karakteren Charlie mere spændende og giver ham kant.
I sit forsøg om at komme væk fra Hermione-rollen viser Emma Watson publikum hvad hun ellers har at byde på, i den frie og frisk Sam, som trækker Charlie med ind i klikken og giver ham lisglæden tilbage. Vi oplever hende som den sensitive og udadvendte pige hun er og ønsker os en ven som hende.

Hvis du ikke har set filmen endnu, så kom op fra stolen og køb den - den er værd at gemme og se om og om igen.

Marilyn

Hvor er jeg dog bare sur over, at den aldrig kom i de danske biografer. FANDENS! Men det her er klart UNGDOMSFILMEN! Fantastisk skuespil og historie. Stryg vampyrer, varulve, troldmænd og hekse væk og lad denne fantastiske film varme dit hjerte. Og glem ikke at læse bogen;-) 10/6 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.