Cookie- og Privatlivspolitik

The Patriot (2000)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Patriot
|

'The Patriot' (Patrioten) er et krigdrama fra 2000 med Mel Gibson som hovedrolleindehaver.

Benjamins to ældste sønner, Gabriel (Heath Ledger) og Thomas, har imod deres fars vilje, travlt med at lade sig hverve i den nyt dannede 'Continentel Army'.

Colonel William Tavington (Jason Isaacs), en sadistisk og brutal oberst, kommer en dag og brænder Benjamins plantage ned. Benjamin står nu på en skillevej; skal han søge hævn eller beskytte sin familie?

'The Patriot' er instrueret af den tyske Roland Emmerich, der også står bag film som 'Independence Day' fra 1996 og '2012' fra 2009

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Se det er er film, en virkelig fantastisk film super godt lavet gode scener osv.
Tag godt imod den her film fordi den har det hele .

Nikolaj

Flot, brutal smuk film. Som er lang, men som ikke føles kedelig på nogle måde. Da man bliver trukket ind i historien, og oplever et smukt krigs-drama på fornemste vis.

Frank

Okay film

S. Rico

giver den fuld gas, som en hårdtslående soldat og familiefar, der forsvarer sine børn på en ret kontant facon. En modbydelig usympatisk englænder får Gibson op i det røde felt og er med til at involvere os seere følelsesmæssigt i filmen. Godt skruet sammen.

Wayne

med at lave storslåede dramaer. Og Gibson er bare den perfekte helt, som på rørende vis kan give en hvilken som helst film et ekstra løft. Gribende drama som bestemt er værd at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.