Cookie- og Privatlivspolitik

The Patriot

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.08.2000
| | |
The Patriot
|

Året er 1776 – stedet er South Carolina. Enkemanden Benjamin Martin (Mel Gibson) har for længst trukket sig tilbage på sin plantage med sine syv børn. Martin har kæmpet mod franskmændene og indianerne og ønsker ikke at drage i krig igen.Martin var oprindelig en dygtig soldat, men indflydelsen fra kvinden i hans liv forandrede tilværelsen. Efter hendes død ønsker han ikke at lade børnene tilbage på plantagen for at drage i krig: ”Hvis I spørger mig, om jeg er villig til at drage i krig mod England, er svaret nej. Jeg har været i krig, og jeg nærer intet ønske om at drage af sted igen”, siger Martin til Charlestons lovgivende forsamling. Sønnen Gabriel motiveres derimod af de opflammende taler og skrivelser og han ønsker at kæmpe for, hvad han mener er en retfærdig sag. Martin aner ikke sine levende råd. På den ene side er også han overbevist om, at selve sagen er retfærdig, på den anden side er han modstander af selve krigen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

Lars Michael

mel gibson var på det her tidspunkt helt oppe som en af verdens bedste.og han viser igen hvad han kan og hjælper Heath Ledger i gang med sin ...

Wayne

Mel Gibson som enkemanden som gør alt for at beskytte sine børn i krigen mellem de franske og engelske styrker i det spæde Amerika.

simon

Kæft en alt for sej film og så
med Heath Ledger yesss.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.