Cookie- og Privatlivspolitik

The Other Guys

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.11.2010
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Other Guys
|

’The Other Guys’ er en actionkomedie med Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson og Dwayne Johnson.

Kriminaldetektiverne Christopher Danson og P.K. Highsmith (Dwayne Johnson og Samuel L. Jackson) er indbegrebet af effektive og kompromisløse politifolk, hverdagens ubestridte helte.

Men ved to skriveborde tilbage i lokalet sidder detektiverne Allen Gamble (Will Ferrell) og Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Man har ofte næsten kunnet se dem i baggrunden på fotos af Danson og Highsmith. - De er ikke helte. De er de andre fyre!

Men pludselig en dag er det rent faktisk Gamble og Hoitz, der snubler over en tilsyneladende ligegyldig sag, som ingen andre vil røre med en ildtang. Det kan være deres karrieres største chance, men har de dét, der kræves for at gennemføre den?

Filmen er instrueret af Adam McKay (Anchorman, Step Brothers).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (197 votes)
4.3
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... så mange komiske absurditeter, at den hæver sig over den stereotype vare og gør, at man fornøjet klukker sig igennem det meste af løjerne." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "De to skuespilleres dybt forskellige stil, teknik og timing supplerer nemlig hinanden så godt, at resultatet bliver sprængfarligt morsomt." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... saliggørende plat og får latteren til at rulle lige fra hjertet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Will Ferrells talent kan ikke redde grinet hjem i denne dorske og dumme komedie." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... lige så ujævn, som den er sjov. Da den er ret sjov, er man hermed advaret eller hidkaldt... Når 'The Other Guys' i mange scener er skideskæg, skyldes det Will Ferrell." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen starter ok og giver et indtryk af at være lidt i samme genre som Frækkere end Politiet Tillader. Men det viser sig desværre, at Eddie Murphy’s actionkomedier er gravalvorlige dramaer til sammenligning med denne platte farce.

Fra det tidspunkt hvor Will Ferrell og Mark Wahlberg kommer i front af handlingen, så er resten af filmen én lang række af stupide slapstick scener. Det er tættere på spoof end actionkomedie, men lander pladask mellem de to stole uden at have noget at byde på. 1½ stjerne.

Nicolai Giødesen

Mark Wahlberg og Will Ferrell gør det glimrende, men de beste er uden tvivl The Rock og Samuel L. Jackson. Baere ærgerligt, de to sidstnævnte kun er med i kort tid.

Frank

Okay film

Mike

Startede godt ud, men gik desværre lidt ned, når man skulle skifte over til "The Other Guys" startedede det ud med lidt dårlig skuespil, det blev dog lidt bedre efter tidspunket hvor Ray Stevenson første gang kom ind, men efter lidt tid med dem blev den faktisk bedre og bedre.

Hvis du ikke har set filmen, så husk at se rulleteksterne færdig, der kommer et lille sjovt indlæg.

Katja

Filmen leverer et hav af sjove replikker og så er der ellers dømt sarkasme på højt plan!

og self. er Will Ferrell med .. og ja, jamen så bliver det ikke bedre!

Mark Wahlberg: "Set me free .. I'm a peacock"

Magnususer/919147

Gå ind og se den! :)

Trine

Filmen er vanvittig sjov og man er underholdt hele vejen igennem, alligevel har jeg givet den fire stjerner, men vil sige at jeg var usikker på om det skulle være fire eller fem - så 4,5 stjerne!

Roseuser/750244

Den skuffede mig helt klart. Tyndt manuskript. Kedelig.
Var næsten ved at falde i søvn midt i filmen. selvom jeg grinede en lille smule synes jeg simpehen ik den er vær at bruge penge på.

ladegaarduser/516404

Filmen var meget god, ikke en man skal gå ind og se med for mange forventninger da man ellers godt kan blive skuffet. men meget sjov med dens sorte humor.

Annette

Dårligt skuespil, ok handling, havde et par sjove hmmm scener. And thats it! Ikke en film man husker..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.