Cookie- og Privatlivspolitik

The Nightmare Before Christmas (1993)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Lidt uhyggelig, især for danske børn, der ikke er fortrolig med Allehelgenes - traditionen og for de mindstes vedkom mende - ikke forstår sproget. Lidt uhyggelig underlægningsmusik.

Se mere på medierådet.dk
11.12.2009
| |
1 time 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Nightmare Before Christmas
|
Versioner: se alle
2D (U/ undertekster), 3D (u/ undertekster), Sing-along, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|

I 'The Nightmare Before Christmas' hersker Jack Skellington over den uhyggelige Halloweenby, men opdager eksistensen af den idylliske Juleby, regeret af Santa Claus. Han kan lide stedet og beslutter sig for at kidnappe Santa Claus for selv at overtage hans rolle. Med sine smukke og stemningsmættede landskaber og et farverigt mylder af mumier, zombier og vampyrer er Tim Burtons dukkefilm den perfekte opvarmning til Halloween.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (160 votes)
5.2
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Måske oplever man i ny og næ handlingen som lidt for hektisk på grænsen til det maniske - digital 3-D eller ej - men en både mærkelig, munter og medrivende oplevelse er denne godhjertede skrækfilm stadig i dag." (Ebbe Iversen) ()

  • Politiken

    "Mørket fortaber sig mod uendeligt, og man får snefnug og græskar lige i hovedet i denne teknologisk oppiffede version af en grinegyser – for alle andre end småbørn! – om halloween-kongen Jack Skellington, der i den bedste mening overtager julemandens job – og spreder skræk og rædsel i børneværelserne!" (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

I dag synes jeg bare det er en sød julefilm.

Jacob

Trods der bliver spyttet ud med den ene computeranimerede tegnefilm efter den anden, så holder det surrealistiske i Tim Burtons historie om et væsen der ønsker sig noget mere, at være en anden. Trods en forbandet masse sang, så holder jeg stadigvæk af den "kære" Græskarkonge.

S. Rico

Den kunne have været rigtig god, hvis det altså ikke lige var fordi den er en musical. Filmen består næsten kun af sange og ikke ret meget dialog. Det ødelagde oplevelsen for mig.

Thomas Fenger

Den her her film SKAL jeg altid se i julen! Fantastisk stop-motion animation og den perfekte blanding af hygge og uhygge som kendetegner Tim Burton. En Klassiker all along.

Joan

Dejlig sød fortælling.
Den er altid populær hos os omkring juletid.
endnu et hit fra Tim Burton

Andreas

Fremragende (U)hyggelig julefilm, som btw er meget godt animeret! Dejlig klassisk og til tider lidt sjov. Men alt i alt en super god julefilm med mange gode scener som i følge mig er et must see især i juletiden!

Wayne

Lever op til noget af det bedste der er lavet indenfor animation. Julefilm med uhygge.

Ann Sofieuser/64201

Nu er jeg selv rigtig stor fan af Tim Burton, men den film er nok grunden til jeg virkelig vidste hvem han var da jeg ikke var ret stor da jeg først så den. Den er virkelig fantastisk og må ses af alle der har en lidt fjolled og hyggelig side (;

Pernilleuser/698156

Hejsa Alle Samme Med
Hvis Man Godt Kan Lide Tim Burton's
Film Så Kan Man Også Godt Lide Film
The Nightmare Before Christmas
Den Er En God Og Fjoller Film
Jeg Elsker Tim Burton's Film
The Nightmare Before Christmas
4-Ever Forever For Altid Nu ;)
I Miss You Film The Nighmare
Before Christmas 4-Ever Forever
For Altid Nu ;( I Love You Film
The Nightmare Before Christmas
4-Ever Forever For Altid Nu <3
Hillsen Fra Sweet Pernille K Mus

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.