The New World

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.02.2006
Originaltitel: 
The New World
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.6
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)

Resumé

En aprildag i året 1607 ankrer tre engelske skibe op ud for James River i Virginia i det dengang uudforskede Amerika. Ombord er 103 eventyrere der er på jagt efter skjulte rigdomme og skatte i denne nye verdensdel. Med ombord er også den rebelske kaptajn John Smith, der egentlig skulle have været hængt for ulydighed.

Hele området er beboet af indfødte indianere, der ledes af den stolte høvding Powhatan, og de følger indgående englændernes mindste bevægelse.

Smith møder Powhatans smukke og kloge datter, Pocahontas, der hurtigt fatter interesse for hinanden. Men lykken for det forelskede par varer kort, da de snart bliver omdrejningspunktet for et endeligt og blodigt opgør mellem Powhatans stamme og kolonisterne…

Kommentarer

Malene

Syntes filmen var god, måske ikke noget at råbe hurra for. Men kan godt lide plottet og hele Pocahontas historien

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Jeg tror for folk der ikke kender til den rigtige legende om Pocahontas eller ikke interessere sig for den vil synes filmen er mega kedelig. Men jeg elsker personligt legenden om den 12-årige pige der møder de engelske kolonister:) Disney gjorde et sødt arbejde, men den her film bygger på meget mere fakta, og naturbillederne viser noget om alt det vi egentligt har ødelagt på kloden.. En af mine yndlingsfilm :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lars Michael

man kommer aldrig rigtig ind til denne her film,jeg havde virkelig håbet på en god film.men den holder ikke øv

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

udsat for real-life. Flotte billeder - men se hellere Disneys udgave.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

Synes ikke rigtig historien fungerede. Det var ikke spændende at følge med. Stor skuffelse - men jeg havde dog også høje forventninger. Smukke billeder, men ikke smukke nok til at redde filmen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
S. Rico

Denne instruktør laver nogle meget billedmæssige flotte film. Både The New World og The Thin Red Line er egentlig ikke rigtige film - men mere levende billeder tilsat voice over.
Hvis man kan holde denne coctail ud, kan man få en rigtig god filmoplevelse. Jeg har dog ikke tålmodighed til denne meget langsomme tilgang til filmmediet.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Marie Louise

jeg elsker film, og kan se alle film. Men! denne film er ligegodt den værste jeg nogensinde har set! jeg blev så skuffet. jeg havde regnet med en spændene film og en fantastisk film. den var så hverken nogen af delene.

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter