Cookie- og Privatlivspolitik

The New World

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.02.2006
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The New World
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

En aprildag i året 1607 ankrer tre engelske skibe op ud for James River i Virginia i det dengang uudforskede Amerika. Ombord er 103 eventyrere der er på jagt efter skjulte rigdomme og skatte i denne nye verdensdel. Med ombord er også den rebelske kaptajn John Smith, der egentlig skulle have været hængt for ulydighed.

Hele området er beboet af indfødte indianere, der ledes af den stolte høvding Powhatan, og de følger indgående englændernes mindste bevægelse.

Smith møder Powhatans smukke og kloge datter, Pocahontas, der hurtigt fatter interesse for hinanden. Men lykken for det forelskede par varer kort, da de snart bliver omdrejningspunktet for et endeligt og blodigt opgør mellem Powhatans stamme og kolonisterne…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Malene

Syntes filmen var god, måske ikke noget at råbe hurra for. Men kan godt lide plottet og hele Pocahontas historien

Anonymuser/0

Jeg tror for folk der ikke kender til den rigtige legende om Pocahontas eller ikke interessere sig for den vil synes filmen er mega kedelig. Men jeg elsker personligt legenden om den 12-årige pige der møder de engelske kolonister:) Disney gjorde et sødt arbejde, men den her film bygger på meget mere fakta, og naturbillederne viser noget om alt det vi egentligt har ødelagt på kloden.. En af mine yndlingsfilm :)

Lars Michael

man kommer aldrig rigtig ind til denne her film,jeg havde virkelig håbet på en god film.men den holder ikke øv

Wayne

udsat for real-life. Flotte billeder - men se hellere Disneys udgave.

Line FS

Synes ikke rigtig historien fungerede. Det var ikke spændende at følge med. Stor skuffelse - men jeg havde dog også høje forventninger. Smukke billeder, men ikke smukke nok til at redde filmen.

S. Rico

Denne instruktør laver nogle meget billedmæssige flotte film. Både The New World og The Thin Red Line er egentlig ikke rigtige film - men mere levende billeder tilsat voice over.
Hvis man kan holde denne coctail ud, kan man få en rigtig god filmoplevelse. Jeg har dog ikke tålmodighed til denne meget langsomme tilgang til filmmediet.

Marie Louise

jeg elsker film, og kan se alle film. Men! denne film er ligegodt den værste jeg nogensinde har set! jeg blev så skuffet. jeg havde regnet med en spændene film og en fantastisk film. den var så hverken nogen af delene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.