Cookie- og Privatlivspolitik

The New Mutants

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en ildevarslende grundstemning og indeholder mange scener med overfald, forfølgelser, mystiske ulykker og voldsomme actionkampe. I flere scener jages personerne af voldsomme og blodige mareridt, hvor der indgår både menneskelige og aggressive monsteragtige væsner. Filmen foregår i et urealistisk fremtidsunivers, hvor hovedpersonerne er stærke, modige og handlekraftige. Da ingen af hovedpersonerne kommer alvorligt til skade, og da filmen slutter håbefuldt, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn og unge under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
03.09.2020
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The New Mutants
|

Gyser-superheltefilmen 'The New Mutants' er en del af det store X-Men-univers.

Filmen følger fire unge muntanter, der lige har opdaget deres overmenneskelige evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje. Sammen må de forsøge at flygte fra deres fortids synder og redde dem selv.

'The New Mutants' instrueres og skrives af manden bag ungdomsdramaet En flænge i himlen og kombinerer superheltegenren med gyserfilmens uhygge.

X-Men-filmserien sluttede egentlig sidste år med Dark Phoenix, men 'New Mutants', der også bygger på Marvels populære tegneserieforlæg, kræver intet forudgående kendskab til franchisen.

Rollelisten er fyldt med unge, talentfulde skuespillere som Maisie Williams kendt fra 'Game of Thrones', Charlie Heaton fra 'Stranger Things' og Anya Taylor-Joy fra bl.a. Split.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
3.5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "I sine bedste øjeblikke ligner 'The New Mutants' mutantversionen af 'The Breakfast Club' (1985) [...], men når det overnaturlige indfinder sig, er det uden nye idéer eller nervepirrende sekvenser. Derfor løfter mutantfortællingen sig heller aldrig helt fra biograflærredet." (Casper Hindse)

  • Jyllands-Posten

    "... er åbenlyst og oplagt en måde at introducere nye superhelte i det i forvejen etablerede univers, men det nyeste skud på stammen har slet ikke samme schwung som de tidligere film, og det lader til at være svært for Boone at ramme tonen." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Denne udynamiske blanding af teenagedrama, haunted house og fantasy-action minder om, at ikke alene for mange kokke, men også for mange hverdagsopskrifter kan fordærve den endelige servering." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jensuser/8705

Spildt potentiale og meningsløs filmoplevelse. Underudnyttede karakterer og en historie, der er til at lukke op og skide i. Jeg håber at den største del af mine penge gik til at støtte biograferne og ikke dette makværk af et filmprodukt. Titlen New Mutants fortjente bedre... den fortjente så meget bedre..

Thomas

De ender sgu da med at blive The Old Mutants inden denne film udkommer, hvis den da nogensinde udkommer. Hvis den bliver en succes, og man vil lave en fortsættelse (ja ja det kommer ikke til at ske, pga. Disneys opkøb af Fox og alt det der, jeg ved det godt, men hvad nu hvis) så skulle den starte med en scene der forklarer at deres mutant kræfter gør at de lige pludselig er blevet 10 år ældre.
Den allerførste X-Men film foregik i en ikke særlig fjern fremtid, denne her kommer til at starte med Der var en gang.

Sune Pedersenuser/171268

Var det ikke en ide at fjerne den her film fra listen når det slet ikke er sikkert den udkommer endnu ?

peter

Der går rygter om at den bliver rykket igen til oktober/november fordi den skulle være kedelig

Ronnieuser/940291

Haha hvorfor sku den dog være kedelig når den er med Alice Braga?
Og hvis filmen er lavet så er der vel ingen grund til at holde den tilbage.

Patrick Suser/689051

Fordi Alice Braga er røv og nøgler til at begynde med

Vakse Viggo

Det bliver spændene at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.