Cookie- og Privatlivspolitik

The Mule

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående anspændt stemning, men er generelt fortalt i et roligt tempo. Der dukker efterhånden flere scener op med voldeligt indhold: Mennesker truer andre med skydevåben. En central person ses med forslået ansigt. Politi bryder pludseligt og voldsomt ind i flere huse og slår folk ned. En person bliver pludselig skudt ned bagfra, mens vi ser ham i ansigtet. En dræbt mand ses liggende i et bagagerum. En person ses syg og døende i en seng. Da volden imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.01.2019
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Mule
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Babybio, Seniorbio, Sidste chance
|
The Mule

Filmen 'The Mule' handler om krigsveteranen Earl Stone, som i en alder af 90 kaster sig ud i at smugle narko.

Earl er tæt på at blive ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion, så da han får tilbudt et job som kurér for et mexicansk narkokartel, accepterer han betingelserne.

Jobbet er farligt, men det går godt for alle parter, lige indtil Earl kommer under overvågning af den kompromisløse DEA agent Colin Bates.

Snart begynder den gamle mands samvittighed at nage ham, og han må nu prøve at vaske tavlen ren, før politiet eller kartellets bødler når at stille ham til regnskab for sine handlinger. 

Thriller-dramaet 'The Mule' bygger på autentiske begivenheder og beviser endnu engang, at virkeligheden ofte overgår fiktionen.

88-årige Clint Eastwood både instruerer og spiller hovedrollen, hvilket han har gjort mange gange før, bl.a. i Million Dollar Baby og Gran Torino. Hollywood-legenden genforenes også med American Sniper-skuespilleren Bradley Cooper.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (124 votes)
4.7
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen løftes væsentligt af, at Eastwood bruger rollen som Earl Stone til at formidle sin personlige livserfaring til tilskueren, og den rummer således mange kloge, morsomme og indsigtsfulde, men også umiddelbart banale sandheder." (Søren Jacobsen Damm)

 • BT

  "'The Mule' er [...] ikke perfekt, men den har meget af den samme charme, som Eastwoods seneste rigtigt gode film, 'Gran Torino' fra 2008, havde." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Størstedelen af 'The Mule' udspiller sig med Earl bag rattet, frem og tilbage, pendulerende i den store, sorte bil. Hvis Eastwood havde formået at indlejre en spænding som drivkraft i filmen, havde 'The Mule' måske haft en mere mærkbar nerve." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Nick Schenks manuskript har en velsmurt nok motor, og Eastwood ryster ikke på sin sikre hånd i parrets første samarbejde efter 'Gran Torino'." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'The Mule' er instruktørens spillefilm nr. 40. Det er ikke hans magnum opus. [...] Men det er en meget charmerende film, hvor Eastwood bruger sin alder og skrøbelighed. Ingen kan sætte en finger på håndværket." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Clint Eastwood gør det igen, både som instruktør og som skuespiller.
Jeg ville sige hans bedste film siden Gran Torino.

Henriette69

The Mule handler ikke bare om en køretur fra A til B. Den er så meget mere end det, og er både sjov, varm, charmerende og underholdende.
Det er ikke usikkerhed der gør at Clinten ryster lidt på hånden. Igen er han bragende god som både skuespiller og instruktør

Klavs

En masse scener får dig til at smile og Clintens Earl Stone er gammel og egoistisk, men også nem at holde af. Han er slet ikke helt så gnaven, som mange af Clintens andre karakterer. Filmen er underholdende og bestemt værd at se.
Den er ikke en masterpiece oplevelse, og i Clintens katalog er den slet ikke i top.
Elsker du Clint, så se den. Ellers? Se The Unforgiven.

maiuser/505959

Meget underholdende og virkelig sjov,og lidt spændende.Det hjælper at det er en virkelig historie.Meget tankevækkende at se skellet karikeret så tydeligt mellem en 88 årig,og den verden idag der leves gn mobiltlf. Eastwood er virkelig troværdig i den rolle,han spiller fuldstændig sig selv.Længe siden jeg har grinet så meget,det er godt tænkt

Poul Wegener

Igen spiller han rigtig godt, i sin egen film.

Rikkeuser/744254

Godt underholdt på flere måder - også er den utroligt humoristisk! Var meget positivt overrasket da jeg gik ud af biografen.

Jan Engel

Utroligt han kan blive ved med at præstere, men det kan han så absolut.

Rollen passer perfekt.

Man skal bare læne sig tilbage i biografsædet og nyde filmen. De små fejl, som filmen måtte have, opdager man ikke.

Joe

Virkelig god og spændende film med fantastisk skuespil af Hr. Eastwood, som har overtaget begge roller som instruktør og skuespiller siden Gran Torino. Han kan sgu stadig og leverer nogle fede scener med suspense, humor og drama.

Kan helt klart anbefale The Mule!

S. Rico

Det er voldsomt imponerende, at Clint Eastwood stadig har overskud til at instruere og spille hovedrollen i en film som 88-årig. Alene det er 6 stjerner værd. I en alder hvor andre har været på pension i 20 år, kan man godt tillade sig at lave film kun for sin egen skyld, som en slags pensionist-hobby. Hvis han bare selv hygger sig med det, så er det nærmest ligegyldigt, om andre kan lide resultatet.

Hvis man har disse briller på, inden man sætter sig ned til The Mule, så kan jeg næsten garantere, at man vile hygge sig i selskab med gamle Earl på hans køreture fra New Mexico til Illinois. Man kan godt nogenlunde regne ud, hvordan det hele vil ende, men der er en hel del sjove og uventede sving undervejs. Der er langt op til niveauet i Unforgiven og Million Dollar Baby, men mindre kan også sagtens accepteres. Hvis man hyggede sig med Gran Torino og Trouble With the Curve, så vil man også hygge sig rigtig meget med The Mule.

Ghita

Denne film skal ses. Clint Eastwood spiller fantastisk og filmen var langt over forventning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.