Cookie- og Privatlivspolitik

Gensynet

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er fortalt i et roligt tempo, men er gennemgående præget af stærke følelser. Vi ser voksne med alvorlige ansigter og ind imellem grædende. I en række scener, er vi til stede ved fødsler, hvoraf nogle er dramatiske. Efter et kejsersnit ses arbejdet med at genoplive et meget lille barn. Alle disse scener er beskrevet eksplicit, men dog uden at være udpenslede eller overdrevent blodige. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.10.2017
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sage femme
|

Det franske drama 'Gensynet' handler om den begavede jordemoder Claire, som en dag modtager en opringning fra sin afdøde fars tidligere elskerinde.

Elskerinden Béatrice forsvandt uden videre 30 år tidligere, men har nu en vigtig besked, og de beslutter sig for at mødes.

Claire er fornuftig og klog, mens Béatrice er ekstravagant og frimodig, og de to kvinders tid sammen får dem begge til at se lidt anderledes på verden.

'Gensynet' handler bl.a. om forskellige perspektiver af tilværelsen, hvilket også kunne ses i den populære franske film De urørlige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.7
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Deneuve er forrygende som den kokette livsnyder, og Frot er lige så fremragende som den tilbageholdte Claire, der langsomt bryder fri af sin fortid." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Med sin nuancerige minutiøst kontrollerede mimik spejler 61-årige Catherine Frot [...] smukt Claires skift fra disciplineret fornuft til tillid og tilgivelse, og så af egne svagheder." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Der er få overraskelser og meget lidt pynt. I sin egen undselige genre er det en moden og meget tilfredsstillende film." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.