Cookie- og Privatlivspolitik

The Midnight Sky

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er generelt roligt fortalt, men indeholder også scener med dramatisk og voldsomt indhold, hvor der f.eks. vises personer, der kæmper med at redde en hårdt såret person og i et kortvarigt klip ses en lemlæstet død krop. Idet det voldsomme overordnet ikke er udpenslet og da det indgår i en ellers roligt fortalt film, vurderes det, at den kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.12.2020
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Midnight Sky
|

Science fiction-filmen ’The Midnight Sky’ følger forskeren Augustine Lofthouse, der befinder sig på det kolde Arktis. Her forsøger han at stoppe en kommende global katastrofe fra at ske.

George Clooney både instruerer og spiller hovedrollen som Lofthouse, mens man på rollelisten bl.a. også finder Felicity Jones og David Oyelowo som to astronauter.

’Midnight Sky’ er ikke George Clooneys første gang som instruktør, han har tidligere instrueret bl.a. Suburbicon med Matt Damon, den stjernebesatte krigsfilm Monumenternes mænd, det biografiske drama Good Night, and Good Luck samt det politiske drama Kamæleonen med Ryan Gosling.

Filmen er baseret på bogen ’Good Morning, Midnight’ af Lily Brooks-Dalton.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jorden er på vej til at gå under som følge af forurening, stråling eller noget helt tredje. Det bliver aldrig forklaret, og det er vist heller ikke så vigtigt. George Clooney spiller en ældre videnskabsmand på en station i polarcirklen. Han vælger at blive på stationen, mens alle andre evakueres. Her forsøger han så mutters alene at få kontakt med et rumskib, som er på vej tilbage til Jorden efter en mission for at finde et nyt sted at bo i Solsystemet.

Det er et meget tilbagelænet sci-fi drama med få locations og få karakterer. Det er på én gang ret deprimerende, men også sært opløftende. Stemningen er super intens, og billederne fantastisk flotte. 4½ stjerner.

Pia

Jeg nyder plads-sci-fi-film, ser et glimt af fremtiden, rumets skønhed, hvor fjendtligt rummet er, og hvilke kampe vi muligvis skal igennem. Hver nye film eller serie bygger på gamle ideer og tilføjer et par flere ideer og forbedringer baseret på den aktuelle teknologiudvikling.

Wayne

Filmen er en Sci-Fi fortælling om at jordens befolkning endelig er lykkes med at ødelægge planeten. Det er derfor ikke en kamp for at redde jorden, det løb kører på sidste krampetrækninger.

Fortællingen er istedet centreret om det håb, som er sendt afsted for at finde en fremtid for mennesket - et andet sted i universet.

Altså et rumskib, med besætning - som er sendt ud for at finde en anden planet. Handlingen veksler mellem livet og udfordringerne ombord - og en fortvivlet kamp på jorden, for at komme i kontakt med dem - og forhindre at de returnerer til en planet som er dødsdømt.

Filmens egentlige bærende element og overraskelse (som ikke er så overraskende, endda) skal ikke afsløres her - men jeg var fint underholdt over den måske lidt langtrukne kamp for at opnå kommunikation, med pæn dramatik undervejs.

7/10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.