Cookie- og Privatlivspolitik

The Mechanic

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Mechanic
|
I filmen 'The Mechanic' spiller Jason Statham en lejemorder, der får til opgave at oplære en ny i faget.

'The Mechanic' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

En af mine favoritter med Jason Statham. Spiller for sygt godt!
Lækker action!

Hitman

Den gamle med Charles Bronson er meget bedre. For som Jason Statham siger i denne, så gælder det om ikke at blive set eller opdaget. Siden tager han Ben Foster under vingerne. Derefter eksploderer det hele og kuglerne fyger om ørene. Underholdende hjernedød bulder og brag, men det var ligesom ikke det der var præmissen.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Efter at have set den, så var det ikke Stathams bedste, men absolut en godkendt drengerøvsfilm.

Bjarke Friis Kristensen

Actionfilm behøver ikke nødvendigvis et overraskende eller nytænkende plot for at underholde. Men når de uoriginale eskapader leveres så rodet og uengagerende som tilfældet er med 'The Mechanic', så hjælper hverken store eksplosioner eller en kedelig Jason Statham som lejemorder filmen ud af tam tomgang.

Måske det bare er mig, men jeg har aldrig forstået hvorfor Statham skulle være så pokkers cool og eftertragtet i nyere actionfilm. Jeg synes han er kikset, uden charme og kedelig. Det er også tilfælde i 'The Mechanic'. Heldigvis teamer han op med den langt mere interessante Ben Foster, der spiller hans ’lejemorder-elev’.

- Læs evt. videre på min filmblog her: http://blog.mtv.dk/movies/2011/08/02/kedelig-statham-leverer-action-i-to...

S. Rico

Jeg kan vældig godt lide Jason Statham. Han er fremragende som action hard hitter. Jeg blev dog ikke bjergtaget af denne film, som prøver at være anderledes - men som i sidste ende blot er en actionfilm af ordinær skuffe.

kasper

super film.
som mange har sagt er jason et sikkert kort at spille hvis der skal vaere action.

det slaar ikke fejl i denne film.
filmen har hvad den skal have.¨

komplot.action,handling,plot. fart over feltet.

kunne man lide transporter filmene er denne ogsa perfekt.

god fornoejelse den er pengene vaerd

Sanne

Er man til action film plejer Jason Statham at være et sikkert kort. Denne film er ikke en undtagelse. Han er så sej. Den mindre kendte Ben Foster plejer også at være et sikkert kort når det gælder specielle karakterer. Tænker her særligt på hans præstation i Alpha dog og the Hostage. Og endnu engang gør han det også godt i rollen som begyndende lejemorder. Samapillet mellem dem er godt, filmen blæser derud af, og som ikke set særlig tit før er der da også en enkelt lidt mere saftig scene med Jason. ikke så ringe endda!!!!

ElvisSorensen

- Jason, Jason gøre det igen .. Han er jo en genial skuespiller, som kan sit kram .. Også i denne film .. - I skal glæde jer, hvis det endelig kommer til Danmark .. - Jeg vil nu ønske filmen havde varet en halv time mere, for man vil jo bare have mere og mere.. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.