Cookie- og Privatlivspolitik

The Man Who Shot Liberty Valance (1962)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Man Who Shot Liberty Valance
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'The Man Who Shot Liberty Valance' (Manden der skød Liberty Valance) er en klassisk western af John Ford. Senatoren Ransom Stoddard (James Stewart) bliver berømt for at have skudt en berygtet forbryder. Han vender hjem til sine rødder for at være med til en af sine gamle venners begravelse, og her bliver hele hans historie fremlagt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Den har jeg set et par gange, den skuespiller sammensætning er rigtig god, der er altid EN som må handle for at forandring sker som i filmen, den er 5 stjerner værd.

Wayne

Når Ford var bedst, så lavede han ren kunst. Dette er en af hans mere stille stunder, og hans sidste mesterværk.

Det er mere et drama, end en egentlig western - selvom kulisserne er de velkendte.

Wayne

Jeg kan stadig huske, at da jeg var ung, så min far og jeg denne film igen og igen. Det var og er endnu den dag i dag, en af de eneste western der fanger fra start til slut, ligesom The Searchers og True Grit. Nu til dags lader det til at en film bedømmes af offentligheden på hvor mange penge den indtjener i åbningsweekenden, snarere end den kunstneriske værdi. Det er derfor vidunderligt af og til at vende tilbage til en klassiker som The Man Who Shot Liberty Valance og se nogle reelle aktører.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.