Cookie- og Privatlivspolitik

The Lucky One

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.06.2012
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lucky One
|

I kærlighedsdramaet 'The Lucky One' vender marinesoldaten Logan (Zac Efron) hjem fra sin tredje tjenesteperiode i Irak.

Efter en natterazzia finder han næste morgen et billede af en ung pige i ruinerne med teksten ”keep safe” bag på. Han beholder billedet som sin lykkeamulet.

Da Logan hjemsendes med traumer, beslutter han sig for at finde pigen på billedet, som han er overbevist om er hans skytsengel.

Han finder Beth (Taylor Schilling) i en lille flække i Louisiana, men før han når at fortælle hende, hvorfor han er kommet, har han fået et job i hendes hundekennel og slået sig ned på ubestemt tid.

Som forholdet mellem dem blomstrer, gemmer Logan stadig på hemmeligheden om, hvordan han fandt frem til Beth.

'The Lucky One' er baseret på en roman af Nicholas Sparks ('The Notebook', The Last Song, Dear John).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
4.5
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Desværre har Scott Hicks ('Shine'!) ikke sparet på slow motion og andre visuelle sukker-klicheer, der sammen med Zac Efrons noget en-strengede præstation som Logan trætter i længden." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Hvis du er vild fan af 'High School Musical's Zac Efron uden skjorte, så er 'The Lucky One' lige noget for dig. Hvis du til gengæld har forventninger om holdbar historie og bare halvanden overraskelse i løbet af 100 minutter, så gå i en stor bue udenom 'The Lucky One'." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[Fra] de første ord ... står klichéer og banaliteter klodset oven på hinanden i de næste ca. 100 minutter." (Kirstine Krefeld)

 • Politiken

  "En slags krigsromance, der spiller med det helt store skæbnesymfoniske udtræk for at fremkalde den saliggørende følelse af katarsis, der kommer af at tude igennem... Bortset fra hendes [Beths] voldelige eksmand, ... er der ingen dramatisk spænding i filmen..." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Der er til en vis grad sparet på sukkeret i dette kærlighedsdrama. Man er dog aldrig er i tvivl om hvordan det hele vil slutte.

Den fortjener 3½ stjerne, for at være over middel i genren.

Nikolaj

Er nok bare ikke mig desværre.

For jeg nu ikke rigtigt noget godt ved den her film.

Wayne

Jeg tror du forveksler den med en anden film.

Nikolaj

Det har du egentlig ret i.

Sandra Louiseuser/16944

Dette er en helt genial og fantastisk film! Den er virkelig værd at se

Dorthe P. user/198625

Helt igennem fantastisk film. Sød, sjov og romantisk :o)

Maria Isabell

Jeg er solgt! Lækre Zac Efron sørger for masser af eye-candy i denne søde romantisk film, der får dig til at "føle", grine og græde..

Filmen er en følelsesmæssig ruchebane tur hvor historien langsomt med solidt bygges op. Jeg sad hele tiden og ønskede og håber det bedste for karakterne og ville bare have min "happy ending".

Virkelig god film til en venindeaften! Og helt sikkert en film som jeg aldrig ville kunne få kæresten til at se uden suk grimasser og andre distraktione. Så piger - hold mændene væk og nyd en skøn kærlighedshistorie ...kan klart anbefales!

Julie

Se den hvis du virkelig, VIRKELIG godt kan lide kærlighedsfilm! Den minder meget om 'Dear John', 'The notebook' og med enkelte elementer fra 'Titanic' og 'Romeo+Juliet'...
Er man typen der græder til film, kan det også ske i denne film, for det er virkelig over i det seriøse kærlighedspladder...
Men omvendt er den også god i sin genre, og Zac Efron ser ekstremt godt ud, og har endelig lagt sit high shcool look væk!
Se din med veninder på en romanstik-tude tur.. ;)

stineuser/822023

Denne film er en virkelig sød, romantisk drama-film. Som andre har skrevet er den til tider lidt forudsigelig, men historien er original og relevant for tiden. Tårerne kom frem i øjenkrogen, dog endte det ikke i det rene tuderi (primært fordi jeg så den med en "nyere" veninde, som jeg ikke deler alt med endnu). Alene vil den helt sikkert bringe rigtig mange tårer frem.

Zac Efron spiller overraskende godt i filmen (jeg har ellers ikke været den store fan, men han gør det glimrende).

Jeg skal se den igen!

Kathrineuser/72358

Jeg var inde og se den med min venninde og vi havde forventet en nogen lunde god film, men da vi kom ud fra biograefronfen kunne vi slet ikke holde op med at snakke om den. Zack Efron var mega god og lækker!!. Og det er en tude film. Men den var lidt forudsiglig. Ligesom alle andre kærligheds film. Men det er en film der er værd at se :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.