Cookie- og Privatlivspolitik

The Love Guru

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
05.09.2008
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Love Guru
|

Mød Guru Pitka, også kendt som 'The Love Guru'.

Han spiller en amerikaner, opvokset og opdraget hos guruer i Indien, der som voksen vender tilbage til USA for at opnå succes og rigdom som selvhjælpsguru.

Den store chance kommer, da ejeren af et ishockeyhold hyrer Guru Pitka til at hjælpe holdets stjernespiller, som er blevet et rystende nervevrag efter at hans og konens forhold gik i stykker.

Hvis Guru Pitka kan kurere den omvandrende kærlighedskatastrofe og bringe parret sammen igen, er vejen til rigdom og succes banet. Det er en mission, som vil udfordre alt, hvad Guru Pitka troede han vidste om lykke, kærlighed… og ishockey.

I 'The Love Guru' er Mike Myers tilbage med sin første nye karakter siden den umådeligt succesfulde agent Austin Powers.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (184 votes)
3.7
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Ekstra Bladet

    Den engang halvsjove Mike Myers blamerer sig som fladpandet guru-parodi og bruger stort set al sin spilletid på bovlamme penis- og pruttevitser, som ikke engang et børnehavebarn vil finde hverken morsomme eller vovede (Henrik Queitsch). ()

  • Jyllands-Posten

    Kan man lide Mike Myers, er der sikkert noget at komme efter, men synes man som undertegnede, at han er en datooverskredet, blegfed gøgler, så er 'The Love Guru' nærmest en pinsel (Katrine Sommer Boysen). ()

  • Politiken

    Er man ikke gigantisk fan af Mike Myers’ reserveudgave af salig Benny Hill, er der [...] et begrænset udvalg af grunde til at se denne parodi på Bollywood, guruer, sportskommentatorer og sportsstjerner (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Godt forsøgt, men ringe udfald.

Magnususer/186280

Fuck hvor var den grinern :) Havde ikke lig helt forstået det der "DONG" der kom en gang imellem, men det gik jo op for mig til sidst! Den er bestemt værd og tage ind at se!!!!

julieuser/399174

Kan godt se at den er lidt sjov, men havde forventet mere. Ville aldrig købe den på dvd!!

Ann Heine

Min veninde og jeg hyggede os gevaldigt, og har rost filmen til skyerne overfor venner, der endnu ikke har set den !

Vi havde ondt i maven af grin! Vi gi'r den 6 * (stjerner ).

Vest

F..K noget lort ! Godt nok en ringe film.. Austin Powers wannabee på et alt for lavt niveau !
- Flot Justin... Endnu et bevis på at sangere skal holde sig fra det store lærred..

Her har vi en kanditdat der kraftigt bejler til årets ringeste film

Spild ikke penge på at se den !!!!!!!

mathiasuser/16923

jeg synes at filmen var rigtig sjov og den lever op til din film mike ellers har lavet :D men selve handligne var ikke så god :( men bare at alba er med i en den gør det hele meget bedre :D hun er da bare for lækker i mavedanser tøj waau :D

since84user/12622

Jeg havde virkeligt glædet mig til denne film, men blev desværre meget skuffet. Filmen prøver at køre vidre ad samme tangent som Austin Powers filmene, men kan overhoved ikke leve op til "forgængerne". Der er enkelte spredte grin, men det virker som om at man har set det hele før. Suk!!! bedre held næste gang, Mike.

The Joker

Så er Mike drengen squ tilbage... YES SIR!! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.