The Lost King

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og humoristisk grundstemning. Der er få let dramatisk scener, blandt andet en scene hvor en mand lader sig falde udover en bro og enkelte scener med personer i let affekt. Da scenerne forløses hurtigt og positivt og ingen kommer til skade, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
27.10.2022
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lost King
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'The Lost King' er et britisk komedie-drama, som fortæller den virkelige historie om Philippa Langley, der er kendt for sit bidrag til opkravningen af Kong Richard 3 af England i 2012. 

Game of Thrones-skuespilleren Harry Lloyd ses i rollen som Kong Richard 3, mens Sally Hawkins spiller amatør-historikeren Philippa i dette britiske komedie-drama af Stephen Frears (The Queen, High Fidelity). 

Udover at kunne ses i rollen som Philippas mand, står The Trip-skuespilleren Steve Coogan også bag manuskriptet til filmen i samarbejde med Jeff Pope. De to har tidligere haft succes sammen med manuskriptet til den Oscar-nominerede film Philomena, som også var instrueret af Stephen Frears.

Skal du se The Lost King?
(13 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.