Cookie- og Privatlivspolitik

The Little Death

Tilladt for børn over 11 år
Filmen, der i lange stræk har en absurd, komisk tilgang til seksuelle tabuer, rummer enkelte voldsomme scener med påkørsler og simulerede voldtægtsforsøg. I en scene køres en mand pludseligt og brutalt ned, om end den dog ikke er udpenslet. I en anden scene forsøges en angst kvinde voldtaget af to meget truende mænd. Det viser sig dog hurtigt, at der er tale om en simulation, som er kærligt ment, og scenen forløses positivt med det samme og på komisk vis. Filmen vurderes på den baggrund kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.07.2015
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Little Death
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Komedien 'The Little Death' foregår i en forstad til Sydney, hvor der er knas i sexlivet bag de lukkede soveværelsesdøre.

Rowena tænder kun på sin mands tårer, Phil har fundet på en ulovlig metode til at genfinde gnisten med sin kone, og naboparret Dan og Evie tager imod deres sexterapeuts opfordring om at indgå i rollespil på et helt nyt niveau.

Imens de mange par har travlt med at udforske hinanden, egne fetish og det moderne sexlivs kringelkroge, banker kvarterets nye beboer pludseligt på døren med en chokerende hemmelighed. 

'The Little Death' er en australsk multiplotfortælling om sex, parforhold og tabuer forbundet via en hang til det lidt specielle i sengen. Instruktøren Josh Lawson har selv skrevet manuskriptet og medvirker samtidig i rollen som Paul, hvis kone i øvrigt har voldtægts-fantasier.

Titlen referer til "Le petit mort", et fransk udtryk for orgasme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.1
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "'The Little Death' er en charmerende lille film. Men den har lidt for travlt til at være rigtig god." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "Forstadslureriet og knaset i de mange parforhold er genkendeligt og morsomt, men Lawson forsømmer at binde sine observationer sammen til en film, der holder som helhed." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "[...] en morsom, overrumplende og tankevækkende og, ja, næsten sort komedie om seksuelle fantasier og hvad der kan komme ud af at udleve dem i virkeligheden." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sandra

Meget velspillet film som bearbejder en masse små fordomme og tabuer omkring sex. Uden at være lummer guider den os igennem en masse hverdagsscenarier og viser at at også naboen har issues ;-)

Karen

Forstår slet ikke kritikkernes anmeldelser. Jeg synes den var SÅ sjov! Det er helt klar et must-see og når vejret er som det er nu, er en romantisk komedie helt perfekt. (Og lærerig!) ;-)

Wayne

Tabubelagte emner bringes på banen, uden at blive vulgære. Forskellige skæbner bindes sammen, lidt som man kender det fra blandt andet Crash og Alejandro González Iñárritu's Babel og Love Is a Bitch.

Her er sex istedet centrum for det hele, og det gøres på en vanvittig og overdreven måde - uden en egentlig forløsning eller moralisering. Langt fra alt ender godt, og særlig kinky sex kan være ret problematisk.

4 ud af 6 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.