Cookie- og Privatlivspolitik

The Lincoln Lawyer

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lincoln Lawyer
|
I 'The Lincoln Lawyer' spiller Matthew McConaughey  forsvarsadvokaten Mickey Haller, der klarer forretningen fra bagsædet af sin Lincoln Continental.

Haller har brugt det meste af sin karriere på at forsvare almindelige forbrydere, indtil han får sit livs sag. Han skal forsvare en playboy fra Beverly Hills, som er anklaget for mord.

Den tilsyneladende enkle sag tager dog en pludselig dramatisk drejning, der kan bliver livsfarlig for Haller.

'The Lincoln Lawyer' er baseret på Michael Connellys bestseller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (69 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... plottet i denne dynamiske filmatisering af Michael Connellys roman er ikke altid nemt at holde styr på. Underholdende er det dog, og selv om dette ikke er en actionfilm sker der utroligt meget." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en yderst velfungerende thriller og en vellykket Michael Connelly filmatisering." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... det er en fornøjelse at se, hvordan alle detaljer i historien bruges, genbruges og vendes om, så man for en sjælden gangs skyld har set en god film med Matthew McConaughey." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en i alle detaljer veludført retssagsthriller, der måske ikke efterlader varige spor, men fungerer upåklageligt, mens den står på." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Selv om skuespillere som McConaughey, Marissa Tomei og en altid superb William H. Macy får filmen til at sprudle, liver Hallers overgang fra moralsk bøjelig til stålsat samvittighedsfuld noget postuleret. Halvvejs ryger energien ud af den ellers tempofyldte thriller." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Plottet snor sig uforudsigeligt, men aldrig ulogisk i en intelligent krimi... Uden at være en ny 'L.A. Confidential' er 'The Lincoln Lawyer' absolut kræs for krimikendere." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... en ferm, men mærkeligt slingrende film, som især slæber svært i den mørke mellemakt..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den prøver helt sikkert, at ramme folk med de der små herlige overraskende momenter undervejs. Hen mod slutningen bliver det dog desværre lidt for meget. der er fint med overraskelser i film, men det bliver lidt for meget til sidst.

Men ellers er filmen rigtigt god, Matthew McConaughey gør det rigtigt god som advokat. Han er både smart, intelligent og kan også vise en mere menneskelig og dyster side af livet. Men han er heldigvis stadig lidt kæk som advokat, med smarte bemærkninger og et glimt i øget.

Wayne

- at Matthew McConaughey ville lytte til sine kritikere, bare en gang imellem.

Manden besidder jo helt klart et godt og tørt skuespillertalent. Det ved man, hvis man har set de andre seriøse film han har lavet. Problemet er nok at han har et behov for at flashe six-pack, med jævne mellemrum. Havde det ikke været tilfældet, så var han utvivlsomt blevet tilbudt roller som ellers er gået til andre.

Forhåbentligt tipper det snart, så har han en fair chance for at slutte sin karriere helt på toppen - i stil med Sean Connery.

Denne film er en velsmurt thriller, som overrasker til den positive side. Den sender tråde tilbage til noget af det bedste indenfor genren - uden at den dog sprænger nogle rammer.

Aggie

Manden er et stort talent, og denne film ligger langt oppe på listen af film som jeg er glad for.
Men jeg tror nu ikke at han har et særligt stort behov for at flashe six-packen,det er nok snarere et behov fra instruktørens side.

Magnususer/919147

En af de mest spændende, fantastiske film jeg nogensinde har set.

Aggie

Synes det er fantastisk med en film hvor man ikke får plottet serveret i løbet af filmen, men hvor du rent faktisk skal tænke dig frem til hvad det evt. kan være. Gode præstationer fra Tomei, McConaughey, Phillipe, Macy og ikke mindst Laurence Mason som chaufføren Earl.
Må hellere få læst bogen.

Kinnauser/437808

Rigtig spændende film, og den var super godt spillet og filmet.
Selvom genren er "drama", har filmen en del grinagtige momenter, og der var også en del action i den! :)

-Men alt i alt en super god film, der skal ses!

Henriette69

En suveræn filmatisering af en suveræn bog af en suveræn forfatter :)
Skønt at se Matthew McConaughey i en film, hvor han ikke kun køre på charmen.

Martinuser/568641

- den SKAL ses :o)

peter

Det fremgår ikke af billetsystemet, at den skulle komme til Randers - altså udover at der vil være en forprimiere i næste uge.

dkkevuser/193552

endelig en seriøs film med overvurderede McConaughey.
ser ualmindelig spændende ud :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.