Cookie- og Privatlivspolitik

The Last Stand

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.03.2013
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Last Stand
|

I actionfilmen 'The Last Stand' lever Owens (Arnold Schwarzenegger) et stille liv som sherif i den søvnige grænseby Summerton Junction.

Han har trukket sig tilbage fra sit job som politibetjent i Los Angeles og håber egentlig bare på at nyde de sidste år som aktiv lovhåndhæver. Imens er en berygtet narkobaron på flugt fra FBI i en specielt udstyret bil med et gidsel og et slæng af hårdkogte bandemedlemmer.

Hans mål er at krydse grænsen til Mexico, og vejen går i den forbindelse forbi Summerton Junction. Den samlede politistyrke har kun ét sidste forsøg til at stoppe ham, og Owens bliver en vigtig brik i regnskabet.

Efter en årrække som guvernør i Californien er verdens måske største actionstjerne gennem tiderne, Arnold Schwarzenegger, tilbage på det hvide lærred.

Det er hans første hovedrolle siden 'Terminator 3: Rise of the Machines' (2003), men sidste år optrådte han kort i 'The Expendables 2', og senere i år kan vi opleve ham i fængselsfilmen 'The Tomb' over for Sylvester Stallone.

'The Last Stand' er den sydkoreanske instruktør Jee-woon Kims første amerikanske produktion, men han er kendt i Vesten for film som 'A Tale of Two Sisters' (2003) og 'A Bittersweet Life' (2005).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (192 votes)
4.2
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... har både biljagt i luksusbiler, hektiske skuddueller og nævekampe mand til mand. Men først og fremmest har den humor!" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en actionfilm af den gamle skole. [...] Og selvom Arnold stadig ikke er verdens bedste skuespiller, så fylder han lærredet ud." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... Schwarzenegger hjælpes ikke synderligt på vej af det ultratynde, klichélæssede manuskript, hvis historie ligner en dårlig parodi på en B-western fra tidernes morgen. [...] Nybegyndere behøver ikke stige på her, og gamle fans ved, hvad de får." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "På sine egne præmisser, som ikke er specielt ambitiøse, fungerer filmen faktisk rimeligt... Men handlingen rejser et moralsk problem. Fordømmer man Tarantinos tegneserievold, hvad så med våbendyrkelsen og splatterscenerne her?" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... skal ses for sine gode actionscener og sin befriende useriøsitet - men så er den også glemt." (Sophie Engberg Sonne)

 • Radio24syv

 • Weekendavisen

  "Især for mænd, der var drenge i actionheltens storhedstid, vil 'The Last Stand' være en sjov og stemningsfuld bagatel." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Arnold ser ud som det han er, en gammel cirkushest tilbage i manegen. Heldigvis bæres historien af gode påfund, som hele tiden giver fart og fin action.
Så selvom Arnold virker slidt, så er historien det ikke.

Renéuser/736670

Fed film - passede godt til hans nuværende form og han gav den max gas :-)

Peder

Synes det er en rigtig god film. den har mange sjove sener samt godt action. kan så osse kun sige Arnold kan i nu.
Hvis ikke man har set den så ville jeg klart gøre det

AufVideoSehen

Ret underholdende film på en dejlig selvironisk og uhøjtidelig måde, der er meget velegnet til at slå et par timer ihjel en enkelt gang eller to. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

I genren af uhøjtidelige actionfilm er denne come-back Arnold film imponerende underholdende. Langt bedre end The Expendables filmene, idet den både har mere nærvær, mere down-to-earth, og samtidig langt mere humor. Den sidste del af filmen, hvor The Last Stand i bogstaveligste forstand udfolder sig, gøres ikke meget bedre. Derfor runder jeg en 4-stjerners film op til 5 stjerner.

Frank

Okay film

Jens

Det er godt at se Arnold igen. Han spiller godt og har nogle gode citater. Gang i den med action, er der masser af. Biljagte, eksplosioner og skyderier. Men desværre for plottet, holder sig ikke godt igennem.

Lea

Super god actionfilm med humor. Sådan skal det være. ;-).

Lykke Sofie

Overraskende sjov :)

petergabriel.dkuser/544015

Det er en b-film, ingen tvivl om det, men en underholdende en af slagsen.

Du kan læse mere på mit website.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.