Cookie- og Privatlivspolitik

The Last Castle

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.06.2002
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Last Castle
|

Da den trestjernede general Irwin overflyttes til et militærfængsel med maksimal sikkerhed, kan fængselsinspektøren, oberst Winter, ikke skjule sin store beundring for den erfarne og højt-dekorerede soldat.
Efter en militær mission er den navnkundige general pga. ulydighed frataget sin rang, men hans ærefulde berømmelse kan ingen tage fra ham.
Winter styrer sit fængsel med jernhånd - en stil general Irwin aldrig selv brugte og alligevel forstod han, at holde disciplin i geledderne. Derfor krydres Winters beundring af udpræget mangel på forståelse.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Robert Redford spiller den fåmælte og observerende general ganske glimrende. Det meste af filmen er rimelig realistisk skildret. Men da vores helte-general hen mod slutningen får både fængselsinspektør og samtlige sikkerhedsvagter til at virke som en samling uduelige amatører, tager filmen en lidt anden drejning. Det ændrer dog ikke på, at det er en solid og seværdig fængselsfilm.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.