Cookie- og Privatlivspolitik

The Ladykillers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.07.2004
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Ladykillers
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Professor Goldtwait Higginson Dorr III er en charlatan og en svindler af Guds nåde. En ypperlig kriminel hjerne, der kan snakke en ko ud af en kløvermark og nu skal århundredets casino-kup udføres.
Hjælperne: Eksperter i eksplosioner, tunnelgraveri og muskelarbejde. Udgangspunkt: Kælderen hos den religiøse gamle Mrs. Munson, der ikke vil mistænke noget. Snydefinten: De fem spiller musikere der skal bruge et sted at øve kirkemusik. Problemet: ”Ekperterne” er absolut ikke de friskeste æg i kurven. Det rigtig store problem: Higginson Dorr har i den grad undervuderet Mrs. Munson!
Men hvor svært kan det egentlig være at nakke en mistænksom gammel dame?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Se hellere den gamle udgave fra 1955 med bl.a. Alec Guinness og Peter Sellers, der også er kendt som "Plyds og papegøjer".

Jeff

I expected more. I know in a film such as this the characters are supposed to be caricatures, but this was a bit too much. The heist was fun though.

S. Rico

Efter en lang række fremragende film, kom brødrene efter "O Brother..." ind i en periode hvor anmeldelserne dalede. Ladykillers er fra denne mindre glansfulde periode.
Først efter 6-7 år ramte de igen plet med No Country for Old Men.
Ladykillers er ikke decideret dårlig, men man forventer bare mere fra deres side. Der er såmænd mange sjove og originale elementer i filmen, men samlet set er den en blandet fornøjelse.

Wayne

Det er synd, for denne er fuld på højde med det bedste Coen brødrene har præsteret. Den sædvanlige humor er der i spandevis.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.