Cookie- og Privatlivspolitik

The King of Staten Island

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en lettere konfliktfyldt grundstemning. Den indeholder enkelte dramatiske scener med vold, hvoraf én er lettere blodig, og en enkelt scene med seksuelt indhold. Da ingen af scenerne er udpenslede, og da filmen også indeholder varme og humor, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.09.2020
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The King of Staten Island
|
Billetter

Komedien 'The King of Staten Island' er en semi-biografisk film om komikeren Pete Davidson og hans opvækst på Staten Island i New York.

Davidson spiller Scott, der har mistet sin far som syvårig. Han er derfor vokset op alene med sin mor og søster. I midten af 20'erne består Tylers liv mest af ryge sig skæv og hænge ud med vennerne.

Men da hans mor begynder at date en rapkæftet brandmand, tvinger det pludselig Tyler til at reflektere over sin egen situation og sin store sorg efter farens bortgang. 

'The King of Staten Island' er instrueret af Judd Apatow, der tidligere har lavet komedie-hits som The 40 Year Old VirginKnocked Up og senest Trainwreck med Amy Schumer. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.7
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "I sine bedste øjeblikke spidder filmen den bornerthed, der findes i forhold til køn, sex og kærlighed her i vores moderne tid, men i sin grundessens minder den nærmere om et drama, der tror, at det kan sælge sig på at være morsomt." (Casper Hindse)

 • Filmland P1

  "... filmen giver et klart og nuanceret billede af, hvor meget et traume kan binde et menneske. Det kan du sidde og blive meget klogere på, mens du ligger flad af grin over fedtmulefjolset Scott." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "En sød og varm strigle af et drama, hvor Apatows hjerte vinder stort over hans ellers signaturbårne krasse komik." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Amerikanske komedier kan groft sagt inddeles i dem, der har et stort, sjovt hul i hovedet, og så dem, der er småsjove, men har et hjerte i stedet for et hul i hovedet. 'The King of Staten Island' hører til sidstnævnte kategori." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Miljøet er skildret med indsigt. Fordi filmen er lang, kan den være dum i begyndelsen og klog i sin ganske bevægende slutning. [...] Fotografen Robert Elswitt rammer stemningen på det særlige sted." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.