Cookie- og Privatlivspolitik

The Killer Inside Me

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.07.2010
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Killer Inside Me
|
'The Killer Inside Me' er en neo-noir, baseret på en roman af pulp-forfatteren Jim Thompson.

Casey Affleck spiller den charmerende, lokale vicesherif Lou Ford, som begynder at udvise psykotiske tendenser.

Lou har problemer. Problemer med kvinder. Problemer med sit arbejde. Problemer med de mordofre, der bliver ved at dukke op - og det faktum at han er en sadistisk morder.

Efterhånden som Lou begynder at løbe tør for alibier og mistanken begynder at bliver rettet mod ham, føler han sig trængt op i en krog i sin uanselige, lille by i vest Texas.

Men ingenting er, hvad det giver sig ud for at være, i Thompsons brutale og mørke univers i 'The Killer Inside Me', og det viser sig, at dem, som efterforsker sagen, har deres egne hemmeligheder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
3.9
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... gedigent håndværk - blandt andet takket være den eminente danske filmfotograf Marcel Zyskind... Jessica Alba som Joyce og Kate Hudson som Amy er udsøgt forførende, indtil de reduceres til blodige kødklumper, og Lou Ford spilles uhyggeligt affabelt af Casey Affleck... Der er således flere kvaliteter at værdsætte i denne uforudsigelige og skræmmende film, [men] man spørger sig selv, hvad pokker Michael Winterbottom egentlig vil fortælle os..." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en særegen og stærkt foruroligende thriller, med en veloplagt Casey Affleck, der giver en præstation i Oscarklasse." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... hele vejen igennem kan det være svært at kigge væk. 'The Killer Inside Me' er nemlig på én gang frastødende og fascinerende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Affleck er fuldstændig forrygende som den diabolske dræber, der formår at vende stemningen med en enkelt trækning ved mundvigen. ... 'The Killer Inside Me' er ikke for sarte sjæle, og der gives ingen forløsning ved udgangen. Men kan man klare mosten, er der tale om en blændede godt udført opdatering af noir-genren..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Formelt er håndværket i orden: ... Men hvor perfektibel filmen end er - skæve vinkler og skræmmende og anmassende nærbilleder, hele artisteriet - finder den aldrig sin egen begrundelse, og det er problemet. Den bliver blot en halvt fascineret, halvt nyfigen granskning af en syg mands betændte psyke. Hvorfor sidde og glo på den slags?" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... på mange måder en ganske stærk og især kompakt film." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay

Wayne

overhovedet har set filmen?

Filmen er mørk og stærkt foruroligende, for vi er på morderens side, og tvinges til at prøve at forstå hvad der driver ham.

De der prøver at opklare mordene, er bare bipersoner mens morderen er jeg'et som taler til os. Det der giver den store konflikt er at morderen, tilsyneladende er en pæn og vellidt person som alle holder af - indtil det går op for dem hvilket monster der er i deres midte.

Imponerende spillet af Affleck,

Jessica Alba og Kate Hudson, som ofte optræder som blondiner er begge brunetter, måske for at give det et mere troværdigt skær?

Frank

Okay film

Lars Michael

Kors hvor er det en dårlig film gab gab.

Charlotte

Kan du lide vold og porno og manglende handling...så er denne film lige noget for dig

Niklas

Fin film, god stemning, slet ikke så hård som medierne har gjort den til, 2 scener som er voldelige, men slet ikke noget man ikke har set mange gang før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.